Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wykrywalnosc huzunii na skkf-ie

alibabalegends

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam gram na huzunii tylko dla radaru i tego criticals czy jakos tak - Czy jest szansa ze zostane zbanowany ? 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Tak. Jeśli używasz dla radaru, użyj rei map.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

Tak. Jeśli używasz dla radaru, użyj rei map.

A jakim sposobem można to wykryć ? / Podasz link do tego radaru ps. Mam non premium -keinett launcher 

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Rai ma opcje wykrywania graczy. Administracja SKKF bez log outu zaprasza cię na ts, udostępniasz im ekran.

logout, triki, i inne = perm ban

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

@Swiezu Rei's Minimap, tak ma ona taką opcję lecz nie działa na multiplayer, za to jest mapa Zan's Minimap i Voxelmap, które posiadają działające radary na multiplayer. Na skkfie jest duża wykrywalność tego typu czitów, co chwile banowany jest jakiś cziter. Ale zawsze próbuj, masz tu filmik prezentujący ich plugin anty killaura i anty clicker: https://m.youtube.com/watch?v=Tkkyo3RXYYU

Mają 99.9% na to, że ktoś posiada takie czity.

Jeszcze mają 2 autorskie pluginy na anty X-ray i anty radar, więc nie wiem jak te pluginy działają, bo nie gram na czitach.

Pozdrawiam

sygnaturka.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...