Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Mam takie pytanko. Kiedyś jak grałem w WoWa to hunter to był kozak. Niestety zrobiłem przerwę sobie sporo czasu i teraz mam takie pytanko ( będę grał na sunwellu więc dotyczy wotlka w którego raczej nie grałem zbyt długo, może do 10 lvl więcej nie więc nie wiem jak to jest) czy hunter nadal jest taką postacią? Bo zastanawiam się nad Hunterem i Lockiem więc którego byście polecali? Piszcie :)

Opublikowano

hunterem się chyba najszybciej expi ze swojego doświadczenia wbiłem 34 poziom w 1,5 dnia (3 dni temu) przeniosłem się na inny serwer i gram palkiem retri obecnie 48 dzisiaj może 50 jak nie utknę gdzieś znowy na mapie ;d. Mout podchodzi blokuje a ty z daleka castujesz jeden i ten sam czar ;) no może dwa i tyle i tak wyglada hunter. NIestety jak podejdzie ktoś do ciebie typu warrior czy rouge czy palek retri to siedzisz :) A Palladynem bijesz, castujesz, leczysz sie czarami i robisz combo :)  Rouge to chytra postać chodzisz po mapie cały niewidoczny i możesz zza rogu kogoś zabić w kilka sekund, Każda klasa na swój sposób jest dobra prawda ? Spróbuj Rouge, Magiem Warlockiem do tego 20 poziomu za darmo możesz grać potem trzeba kupic abonament :)

Opublikowano

@Rillander Ziomus ja wiem o wszystkim :) troche nie doczytałeś :D napisałem że dawno temu grałem w WoWa ale teraz dopiero wracam wiec sie pytam czy sa jakies straszne zmiany i która klase wybrać :) A grać będę na sunwellu a to jest priv, więc za darmo :) ale dzięki za pomoc a co do maga to średnio go lubie bo nwm czemu po 50 lvlu mi się nudził, jedyna klasa która mi się nudziła.

tak btw mysle jeszcze nad rogalem tylko że nigdy nim nie grałem i czy jest łatwy do ogarnięcia?

Opublikowano

Sunwellu grałem ale to dawno bardzo dawno temu nic nie ogarniałem wtedy zgubiłem sie w jednym miejscu i olałem ten swerwer. Teraz jest zupełnie inaczej, inaczej ułożone proporcje klas porówunując wersje 5.4 + obecną a 3,5 . troche tęsknie za starym wowem bo wtedy czułem ten dreszczyk na 1 miejscu za rzeką odrazu potworki białe wilki 20 poziom ;D i jak tu je zabić? Wtedy to sie zaczynało i na prawde trzeba było sie znac na angielskim i rozkminiać teraz obecnie masz wszystko na tacy wchodzimy na internet wpisujemy nazwę questa i mamy mase podpowiedzi. Prywatne serwery to strata czasu ale jezeli chcesz posmakowac chociaż odrobinę dreszczyku emocji  zapraszam na global Serwer Outland PVP  nie preferuje prywatnych ze wzgleu na to iż mase błędów np serwer nie bedzie działać wtedy kiedysz masz ochotę pograć:) kupiłem za 35zł abonament na allegro na 30 dni do dodatku cataclysm to chyba max 80 lvl 

Opublikowano

Zdecydowanie polecam Ci Huntera.

tumblr_mmp5ttWLvb1qlawd6o1_400.gif

Opublikowano

Rogue to strasznie ale to strasznie lamerska klasa ( w sensie tym dobrym :D ) na pvp to on ogólnie wymiata strasznie zostal zboostowany na stunach potrafi zajrbac typa ze ten sje nie ruszy :D w dodatku w ukryciu ma co chwile boosta szybkości takze ta klase tes polecam bo fajna zabawa jest a na pve duzy dps dosc robi

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

@Rillander

ja gralem z bracmi po raz pierwszy kiedy zaczynali dopiero gimnazjum a ja bylem nie wiem... w pierwszej klasie? i to była zabawa kiedy nie znałem angielskiego w ogóle ale jakoś wbiłem 60 lvl... oczywiście z ich pomocą delikatną ale wydawało mi się i wydaje do tej pory że oni nie ogarniali tak smao jak ja :)

Gość koxxxik12
Opublikowano

To zależy czy chcesz grać pvp czy pve. Na wotlku pvp hunter to jedna z najtrudniejszych klas pvp bo sterujesz dwu-osobową grupą (hunt+pet) . W pve jest łatwy i przy średnim gearze i tak dobry dps wyciska. Lockiem na woltku grałem chyba najdłużej. Na początku zdawał mi się trudną postacią ,ale tak nie jest. Lock jest łatwy w pvp i pve ale dawał mi straszny fun z gry. Do pvp i pve nadaje się każdy spec ,wiele ludzi nie wie co demo może robić jak się je ogarnie w pvp po prostu miazga moja ulubiony specw pvp lockiem na tym dodatku. W affli jesteś niezniszczalny ten heal sprawia Ci ,że healujesz się lepiej niż healowie przy dobrym gearze (miałem pare razy większe healing done na bg niż dudu resto). W destro zabijasz wszystkich na combo ale niestety ma małą przeżywalność ale dobry lock nie da do siebie podejść. Moim zdaniem nie patrz czy jest kox bo jak nie będziesz odczuwał przyjemności z gry to odechce Ci się grać w wowa.

Opublikowano

jak ja gralem to byly takie male skurwole impy i jeszcze takie drugie zapomnialem juz jak sie nazywaly jak chodzi o demony ( bylo chyba wiecej z 3 ale mi chodzi glownie o tego 2 ) to teraz na bg dalej lepiej jest impy brac czy te drugie teraz lepiej?

Opublikowano

Imp daje Ci buffa do hp a voidwalker taunta ma ale chyba najlepsza jest scubba bo ona ma takiego jakby stuna :D chyba tak jest ale ja lockiem malo gralem ale jak wroce do wowa to na pewno zagram lockiem :D

HAHAHAHA

!! ICH BIN PRO !!

l_Maiister_l.png <------Gap -5 102k sp :))

Opublikowano

Siemka! Mam takie pytanko. Kiedyś jak grałem w WoWa to hunter to był kozak. Niestety zrobiłem przerwę sobie sporo czasu i teraz mam takie pytanko ( będę grał na sunwellu więc dotyczy wotlka w którego raczej nie grałem zbyt długo, może do 10 lvl więcej nie więc nie wiem jak to jest) czy hunter nadal jest taką postacią? Bo zastanawiam się nad Hunterem i Lockiem więc którego byście polecali? Piszcie :)

Ja Ci powiem tak: bierz tą klasę która bardziej Ci się podoba :) Hunter jest nadal bardzo mocny i trudny do zabicia, lockiem nie grałem to się nie wypowiem no ale wszystkie klasy w pvp są zbalansowane i nie ma takiej najlepszej, wygrywa po prostu bardziej ogarnięty gracz. Co do pve to nie wiem jak jest z dpsem na sunwellu. Do expienia pewnie będzie podobnie bo to ma mane i to ma mane, ta klasa ma peta i ta tez. Bierz po prostu co Ci się podoba, nie słuchaj kogoś kto Ci mówi że jego klasa jest lepsza od Twojej itp. Trzeba mieć fun z gry, a nie grać tym co kazali Ci na forum.

Zrobi mi ktoś sygnaturę i avatar(prosze o kontakt na PW)? - nagradzam lajkami!!!