Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Po fixach z forum , tutorial z oficiala BoLa - ciągłe falied to download

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .
Wczoraj BoL śmigał pięknie, dziś po zrobieniu dosłownie wszystkiego ... widzę ciągle failed to download .

Kolega wysyłał mi folder z appdaty - nic.
Fixy z MPC - nic.
Fixy z botoflegends.com - nic
Tutoriale z internetów - nic...

Proszę o pomoc - wynagrodzę limitem .
Dzięki.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ban na mainie, aktualnie gram na gold1.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Nope... dalej to samo.

Pro tip dla cebul - jak dostajecie kieszonkowe to możecie założyć paypala na imie i nazwisko rodzica i poprosić ich żeby wpłacali wam na paypala. Chyba że wasi rodzice pracują 10 godzin dziennie, dostają 1200 miesięcznie i żałują wam trzech dych,wtedy mogę tylko współczuć

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

usuń całego bola z pulpitu, appdata>roaming też usuń folder BoL.
ściągnij na nowo całą paczke z botoflegends.

będziesz musiał od nowa wgrywać skrypty ale może zadziała?

Opublikowano

czemu na pulpit dajecie. Bol wtedy ma utrudnienie.

odinstaluj całego bola, wyczyść bol z %appdata%.

wgraj od nowa bola na dysk \:C i tylko tu i pobierz łatkę i wtedy uruchom bola. Powinien zaktualizować i wszystko śmigało.

Jak miałem failed to download to zadziałało perfekt.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Mi dalej nie działa. :)
Failed to download.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

Pomoże ktoś z tym czy nie ma solucji? ...
Cały czas Failed to download.

Ktoś duo ? BoL , L# ?

Opublikowano

@morness , mógłbym prosić o link do łatki? ;)

http://www.mpcforum.pl/topic/1217791-bot-of-legends-rozwiazanie-failed-to-download-could-not-find-dll-file-program-przestal-dzialac-oraz-jak-sie-wylogowac/?p=10405231

Łatka w spoilerze.

@Abdul la Ilsof

No cóż, failed to download dziś też miałem lecz rozwiązałem ten problem po zainstalowaniu łatki wszystko było  ok.

Lokalizacja bola na dysku samym C.

Jeśli nic ci nie pomaga, to polecam zainwestować w płatną pomoc od supportu jakiegoś z forum bola przez @teamviewer.

Zawsze łatka pomaga i mnie i innym również.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Odświeżam, mam ten sam problem. 

@Edit naprawione:

po 1: wyłączamy antywirusa
wchodzimy w %appdata%/roaming tworzymy folder "BoL", wsadzamy tam:
http://botoflegends.com/forum/topic/2189-solutionsfailed-to-download-could-not-find-dll-errors-and-bol-studioexe-has-stopped-working/page-18
bol.dll i bolstudio.exe, oraz 
QtGui4.dll
QtCore4.dll
qscintilla2.dll
ze zwykłego folderu z bolem (gdy sciagacie ze strony dodają wam to w folderze)

gdy już mamy te 5 plików odpalamy jako administrator bolstudio.exe i samo nam się zupdatuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...