Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do wyboru Oriannę,Cassio,Ryża oraz Xeratha. Zauważyłem że jak zacząłem grać z goldami 3-1 efektywność cassio whooping spadła drastycznie :( Ludzie coraz częściej myślą i nie idą ze mną na wymiany na 2 lvl i stoją pod wieża czekając na gank jednak ciągle mam nią bilans 24-8

Opublikowano

Właściwie to używam scrackowanej CW i RTTC i wspomniane przez ciebie MehAIO. Ryzem gram ostatnio dużo co prawda gram z unrankedami bo gram ze znajomym ale potrafi nieźle namotać raz poszedłem na bota mu pomóc to bym pente 2vs5 wbił ale odpiąłem kabel od internetu z emocji xD Do teraz grałem głównie Cassio i jak nie dostałem mida szedłem ryzem na topa którym mam 6 wygranych i 2 przegrane i teraz mam dylemat czym grać bo chciałbym wbić platyne w 20 dni bo wtedy mi się VIP kończy i nie chcę kupować nowego na kilka dni . PS. Jest jakaś szansa żeby wygrać evadeee od stefsota czy to fake?

Opublikowano

Właściwie to używam scrackowanej CW i RTTC i wspomniane przez ciebie MehAIO. Ryzem gram ostatnio dużo co prawda gram z unrankedami bo gram ze znajomym ale potrafi nieźle namotać raz poszedłem na bota mu pomóc to bym pente 2vs5 wbił ale odpiąłem kabel od internetu z emocji xD Do teraz grałem głównie Cassio i jak nie dostałem mida szedłem ryzem na topa którym mam 6 wygranych i 2 przegrane i teraz mam dylemat czym grać bo chciałbym wbić platyne w 20 dni bo wtedy mi się VIP kończy i nie chcę kupować nowego na kilka dni . PS. Jest jakaś szansa żeby wygrać evadeee od stefsota czy to fake?

Można wygrać, fake to nie jest. ( o ile 0959 dalo sie )

f1a327ea2f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...