Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Surka wp z buffem i eq 5b.

skorpion28

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żart czy jak? Nie wiem po co komentujesz nie znając się na rzeczy. Liczę na rzetelne opinie od doświadczonych osób a nie trolli :P Wgl grałeś na andros i znasz ceny, że tak śmieszną kwote podajesz? :P

Opublikowano

150 zł.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Żart czy jak? Nie wiem po co komentujesz nie znając się na rzeczy. Liczę na rzetelne opinie od doświadczonych osób a nie trolli :P Wgl grałeś na andros i znasz ceny, że tak śmieszną kwote podajesz? :P

Ehh to po co pytasz się ludzi jak wiesz lepiej ...

Opublikowano

Ehh to po co pytasz się ludzi jak wiesz lepiej ...

Nie wiem lepiej, ale pisanie ceny 50zł za itemy, których wartość przekracza 3kkk to moim zdaniem albo spam, albo udzielanie pomocy bez jakiejkolwiek wiedzy na ten temat :P

Opublikowano

Jeśli będziesz sprzedawać pojedynczo, możesz dostać ponad 340zł za całość. Ewentualnie możesz próbować sprzedawać wszystko za yang, a yang wystawiać na allegro.

Opublikowano

Od 200-250 zł w górę, jak znajdzie się ktoś "napalony" na tą postać to bym się nie zdziwił jeśli wyskoczyłby Ci z naprawdę niezłą ceną - przekraczającą nawet cztery stówy.

Opublikowano

Myślę, że 170-220zł warte, lecz mało osób chce kupic konta na PLu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...