Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zarabianie

pat531

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam natknąłem się na temat w kompletnie innym dziale 

http://www.mpcforum.pl/topic/1233444-jak-zarobic-kilka-miesiecznie-na-rp-zapraszam-posiadaczy-androida/

i zastanawia mnie czy jest coś podobne na PC żeby ściągać aplikacje itp. i dostawać za to pieniądze 

Opublikowano

Jest coś takiego jak GoldenChase, PaidVerts, ProBux czy też goldentowns. Z tym że nie licz na szybki i duży zarobek bez wcześniejszej wpłaty.

Opublikowano

Ja właśnie zacząłem zarabiać na PaidVerts. Poczytałem trochę na internetach i nic nie wskazuje na to że to jakaś lipa. Jeżeli na tej stronie nie zainwestujesz, przez pierwszy miesiąc nic nie zarobisz ale potem z upływem czasu jest całkiem niezła kasa ( przynajmniej tak piszą ;D ). Ja nie inwestowałem nic i nie zamierzam. W tej chwili cierpliwie zarabiam swoje pierwsze centy które potem puszcze w obieg i zacznę mieć jakiekolwiek zyski   ;) Jak chcesz tam zacząć to bardzo proszę o zarejestrowanie się z mojego ref linka: xBędę bardzo wdzięczny :D

Reflinki są zabronione.

PaidVerts możesz zaufać w pełni, wystarczy poczytać w necie.

Osobiście na start nic nie inwestowałem, ale szło to bardzo powoli,

więc uzbierałem 60zł i wpłaciłem 20$, teraz przychodzi po 0.70$ dziennie,

z tym, że jest dużo drobnicy po 0.05 a tego mi się nie chce klikać. :P

Gdybym wszystko klikał to z 2$ dziennie by wyszlo.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Opublikowano

Zrobiłem konto tylko po to aby odpowiedzieć w tym temacie.

Naprawdę chcecie zarabiać pobierając jakieś apki?

To jest zarobek, ale tylko dla właścicieli tych aplikacji.

Wszyscy sobie myślą jakie to zarabianie w sieci jest strasznie trudne, że NIE można na nim zarabiać więcej niż w "normalnej pracy" itd.

Ściągając takie apki wyciągniesz 20 zł za miesiąc - naprawdę chcesz tracić pare godzin po to aby zarabiać 20 zł na miesiąc?

Ale co ja w tym temacie wiem, tutaj są sami eksperci.

A na koniec mój screen z zarobków z dnia dzisiejszego, nie jest najgorzej ale mogło być lepiej.

4547914059640111214998.jpg

Jak ktoś chce tyle lub więcej zarabiać na dzień to zapraszam na PW.

A wy dalej męczcie się ściągając apki i zarabiając XX złoty na miesiąc, elo.

Opublikowano

Subskrypcje najlepszym sposobem na zarobek ? xD

Pobaw się w PPA , bukmacherke, poker albo sam załóż swój serwis sub-sms i ciśnij gruby hajs (koleś z jednego forum założył firesub.pl w marcu, za tydzień ma jechać po Audi i8 ) . Jak chcesz poważnie w to wejść to poczytaj forum zarabiam.com .

ps.

Jak jesteś niepełnoletni to idź w ppa/sub sms. Ja aktualnie wkręcam ppa, z sub sms dzisiaj 26 zł, od 23 czerwca 400 zł przy słabym spamie, na FanPage na facebooku można wyjechać takie dniówki a nie miesięczne.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...