Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co ile aktualizują sie refflinki?

Fx Padrino

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nagroda chyba do 24h.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Serio? ;______; 

Ale DO 48h, a w rzeczywistości jak jest? Ktoś już robił referrale i sie na tym lepiej zna?

Przeważnie 12-24h maksymalnie idą.

48 h to wyjątki :D

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Dobra, mam coś takiego:

ooal1Pz.png

Czyli za 12h dostane nagrody czy to tylko znaczy że dopiero koleś zarejestrował sie i musi jeszcze wbić 10lvl?

Opublikowano

Dobra, mam coś takiego:

x

Czyli za 12h dostane nagrody czy to tylko znaczy że dopiero koleś zarejestrował sie i musi jeszcze wbić 10lvl?

To tak jeśli 100 kont dobry gościu zrobi w 24 godziny, więc do 21 lipca(24:00) powinieneś oczekiwać nagród ;)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

To tak jeśli 100 kont dobry gościu zrobi w 24 godziny, więc do 21 lipca(24:00) powinieneś oczekiwać nagród ;)

Czyli 48 godzin jeszcze? ;_;

Jednak nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi, on teraz dopiero zaczął czy już jest wbity 10lvl tylko strona musi sie zaktualizować?

Opublikowano

Czyli 48 godzin jeszcze? ;_;

Jednak nie zrozumiałem Twojej wypowiedzi, on teraz dopiero zaczął czy już jest wbity 10lvl tylko strona musi sie zaktualizować?

Chodzi mi o to, że dopiero je dziś założył 1907. Nie wiadomo ile czasu mu zajmie wbicie dla każdego konta ale powiedzmy, że w dobe zrobi wszystko, i po tym czasie trzeba będzie odczekać na refresh referalli ( żebyś mógł nagrody odebrać )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Chodzi mi o to, że dopiero je dziś założył 1907. Nie wiadomo ile czasu mu zajmie wbicie dla każdego konta ale powiedzmy, że w dobe zrobi wszystko, i po tym czasie trzeba będzie odczekać na refresh referalli ( żebyś mógł nagrody odebrać )

On mi mówił że na dzisiaj sie wyrobi ze zrobieniem ich :x

Jest to możliwe?

Opublikowano

Jest możliwe tylko do 48h pokaże się 10 lvl na każdym koncie. Przynajmniej ja tak mam że długo na to muszę czekać.

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Jest możliwe tylko do 48h pokaże się 10 lvl na każdym koncie. Przynajmniej ja tak mam że długo na to muszę czekać.

Aha, ale może też być tak że jutro rano już dostane nagrody, tak?

Opublikowano

Będziesz miał pokazane obok nagród http://prntscr.com/44c6t1

Tam będzie znaczek wykorzystaj klikasz i masz nagrody:) Trzeba tylko do sklepu wejść.

giphy.gif

Opublikowano

Jednak otwieram spowrotem ten topic, ponieważ problem został ;_;

Mineły 72h od zrobienia refów, a ja dalej mam takie coś:

uOnLfRt.png

Nie wiem, może ktoś też robił niedawno refflinki i miał ten problem, czy później samo sie rozwiązało etc. xD

Opublikowano

Jednak otwieram spowrotem ten topic, ponieważ problem został ;_;

Mineły 72h od zrobienia refów, a ja dalej mam takie coś:

931541406056731486615.png

Nie wiem, może ktoś też robił niedawno refflinki i miał ten problem, czy później samo sie rozwiązało etc. xD

Ziomek założył tylko konta, a nie zrobił Ci reflinki. Jak będzie pokazany nick i 5/10 lvl to będziesz mógł odebrać nagrody.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...