Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telekineza

Chejka

Telekineza  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy wierzysz ?e mo?na "Telekinezowa?"?

• Tak
      8
    • Nie
      21
    • Nie wiem co to jest
      0
  2. 2. Czy umiesz to robi??

• Tak
      10
    • Nie
      19
    • Nie wiem co to jest
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszperałem trochę na googlach i znalazłem to że telekineza jest możliwa.

Moje pytanie do was brzmi:Czy wierzysz że można "Telekinezować"?

Drugie pytanie:Czy umiesz to robić? jeżeli tak to w jaki sposób i jak to ćwiczyłeś

chejka.jpg

sygna i avek by Pro_Ronon

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Podaj mi swój adres, to przyjadę do Ciebie z moim cyrkiem i cię nauczę.

1d107 pl0x?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Przestaniesz mnie prześladować ????

chejka.jpg

Do Mateq Xantera owend! i całej reszty jeżeli myślicie że się tym przejmuje to jesteście śmieszni

Opublikowano

Pewnie, przyciagam kobiety telekinetycznie :lol:

Tu macie przykladowe filmiki z telekineza:

http://www.youtube.c...h?v=UVU-iodBsQY

Oczywiscie nie wierze w takie bzdury to tylko iluzja

to jak to oni robią

Poza tematem to ciekawe co mógł by człowiek jak by wyorzystywał 100% mózgu

chejka.jpg

Opublikowano

Telekineza w tych filmikach to jakiś kawałek niteczki i ot cała filizofia.

Kiedyś z ciekawości poprzeglądałem komentarze kolesia na allegro który sprzedawał taki "zestaw do nauki" tych cudów. Dostał kilka neutrali o treści "no wszystko ok ale to tylko kawałek żyłki i filmiki"

PS. Gdybyśmy używali 100% to byśmy pewnie latali :)

f.png

Opublikowano

telekineza - sciema na kolkach. sa to rzeczy nie prawdziwe i nienaturalne, nie mogace byc robione przez czlowieka

dziekuje...

close topic

BUX.TO to scam!

Nie zarabiaj na innych!

1712760.jpg

Opublikowano

[quote name=TechnoBoy :)' date='27 marzec 2010 - 11:36 ' timestamp='1269729405' post='815475]

ja potrafie tylko zrobić żeby sie skrzywila lyżka nie dotykając jej ale nie mam sily umyslowej zeby sie zgiela na pół może o jakieś 10stopni sie skręca

rotfl :lol:

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Nie da się "telekinezować" debilu -.-

Co do wykorzystywania 100% mózgu, to widać że tylko ty tutaj tego nie robisz ^^

Tym postem pokazales swoja niewiedze -.- Nie ma człowieka który używa 100% mózgu jeśli byś to potrafił nie uczyłbyś się tylko byś pamiętał wszystko z lekcji i miał same 6 z testów. Człowiek wykorzystuje jakies 20% mózgu. Rada włacz czasami Discovery

@TOPIC

Telekineza to bzdura :)

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

Tym postem pokazales swoja niewiedze -.- Nie ma człowieka który używa 100% mózgu jeśli byś to potrafił nie uczyłbyś się tylko byś pamiętał wszystko z lekcji i miał same 6 z testów. Człowiek wykorzystuje jakies 20% mózgu. Rada włacz czasami Discovery

@TOPIC

Telekineza to bzdura :)

Słabe masz źródła, bo na pewno nie 20%.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak telekineza i koniec. Jak w to wierzycie to pozdro -.-

Btw:

Vreeman i Carroll postanowili też sprostować przekonanie, że człowiek wykorzystuje tylko 10 procent swojego mózgu. Większość z nas gorąco w to wierzy, mimo że badania temu zaprzeczają. Skąd to dziwne przekonanie się wzięło? Podobno napomykał o tym Albert Einstein, choć trudno znaleźć na to dowody. Zrodziło się ono gdzieś koło 1907 roku na fali popularności pseudobadań naukowych dotyczących ukrytych, nieuświadomionych zdolności człowieka. Dzięki nowoczesnym technologiom skanowania mózgu uczeni dowiedli, że praktycznie cały czas aktywne są wszystkie, nawet najmniejsze jego części.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

No my Przeciętni ludzie wykorzystujemy 10-15% mózgu a ''Aisztan'' wykorzystywał około 40-50% ^.-

Na pewno chyba 25%

chejka.jpg

Opublikowano

telekineza nie istnieje, wszystkie te przypadki hindujskich i innych starych dziadow ktore dostaja cale swiatynie i palace od glupich ludzi zostali zdemaskowani juz dawno temu i mozesz sobie poczytac ile tych wielkich sensei lecialo w chuja, niema na swiecie udowodnionego przypadku prawdziwej telekinezy, takie cos na filmach albo po salvi divinorum albo ayahuasce =d

2006-2010

Opublikowano

Polecam

zajebiste też polecam

chejka.jpg

Opublikowano

Polecam

Trzeba przyznać, gość jest zajebisty. Teraz już wierzę!

Km5iG.png

Opublikowano

Nie wiem dla mnie to wszystko fikcja :() nie bede wierzył w cos takiego :/ nitka ma mniej niz 0,5mm grubosci wiec z zasiegu 2m nie mozna jej zauwazyc :/ chyba ze przedmiot wazy tez z 50kg to juz nie wiem jak oni to robia :D

Opublikowano

no nie tylko ty w to wierzysz :D ja tam potrafię jedynie lewitować :D ale to prosty trick jest :D

Opublikowano

Coś wam się pojebało ;d Człowiek wykorzystuje od 5-10% mózgu a "Aisztan" wykorzystywał 15% + hmmm

#TOP

Wy w takie coś wierzycie? To ściema tak jak ta magia, żal mi takich ludzi co myślą że czarują ;)

#DOWN:

Fakt. FTW Gz masz 500 posów ;d

Opublikowano

Polecam

Właśnie uświadomiłem sobie jak wiele mogę zdziałać umysłem... Magia...

Ludzie (a raczej dzieci), magia istnieje tylko w grach ;)

@Edit

Up, są ludzie co nie wykorzystują 1% mózgu...

90921442.png
Opublikowano

@Up

O_o Myslalem, ze normalnie tez istnieje... teraz to mnie zdolowales =( Ide pograc na skrzypcach (ulubiona gra emo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...