Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nauka Ce i trainer do fify world

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio zaciekawił mnie program Ce i robienie w nim trainerów.

Jako iż aktualnie gram w fife world to oczywiście obrałem sobie tą grę na cel.

W tym problem, że mam parę problemów m.in.:

po znalezieniu adresu na bramki(pomijając, że jest prawie 100 takich samych) i zmienieniu wartości wraca do poprzedniej, wiec spróbowałem coś pokombinować i po z Injectowaniu Codu z małymi zmianami udało mi się osiągnąć to, że już nie podmienia wartości na poprzednią.(po za tym jak np był wynik 0-4 , ja zmieniłem na 0-8, to po zdobyciu następnej bramki było 0-5 )

Czy jest jakiś prostszy sposób? Bo chyba nie będę co mecz szukał adresu i próbował coś incjectować.(zresztą pewnie i tak na farcie udało mi sie znaleźć dobry adres)

Mógłby mnie ktoś jakoś nakierować i w co mam "atakować" w tą fife xD.

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Po szukaniu adresu bramek ilość po skanach jest ok 100-200. Sprawdzaj po ok 10-20 na raz. Te które od razu wracają do wcześniejszej wartości usuwaj i szukaj dalej. Jak znajdziesz już ten jeden to on będzie działał po ponownego uruchomienia gry, więc lepiej nie restartuj i znajdź pointer z tego adresu ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Witam

Mam podobny problem lecz z czasem w fife ... Gdy wyszukuje minuty to się nie zmieniają . A jak  czas w sekundach to czas w grze cały czas mruga i nie jest stały a na dodatek z kilku adresów podobnie sie robi?? Czy da sie temu zaradzić aby był stały .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...