Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy dostawca internetowy - wasze propozycje.

RETY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, tyle znawców co tu w sieci nie znajdę ... więc postanowiłem umieścić tu swoje pytanie, której raczej regulaminu nie złamie. ;)

Kończy mi się umowa z moim dostawcą internetu, w poniedziałek chciałbym kupić nowy, polecicie coś? Nie znam się na tych pierdołkach, papierek podpiszę, tylko muszę wiedzieć czy na nim prędkość jest odpowiednia za dobrą cenę ... ;)

Więc dla Was pytanie i kilka informacji, za odpowiedzi będę wdzięczny

1. Jaka obecnie prędkość internetu można powiedzieć, że jest dobra do ogólnego użytku?

2. Jaką firmę polecacie? Jakie ich usługi? Informacje: Mogę płacić max. 60-70 miesięcznie, dużo z sieci pobieram, zależy mi na czymś sprawdzonym i stabilnym, nie mam telefonu stacjonarnego (kiedyś to coś oznaczało, nie wiem jak dziś ;d), przydałoby się dodatkowo WiFi na mieszkanie. ;)

Opublikowano

UPC 250 Mb/s za 90 zł, podrożało niestety ostatnio o 10 zł ale i tak to się najbardziej opłaca porównując do innych, poza tym pierwszy miesiąc złotówka. Pójdziesz kilka razy na jagody i da radę.

Opublikowano

Ja Ci mogę polecić Neostradę do 10 Mb's. U mnie internet jest stabilny i stałe 10 Mb's w zupełności mi wystarcza. Płacisz za niego 49 zł/msc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...