Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Silver

kubica1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka otoż do silvera 1 bylo easy ale w 1 sie grac nie da same goldy im losuje a mi srebra ktore nie ogarniają polecacie jakąs postać lub linie?

moze lepiej na jungle chodzic jakims shaco? lub wgl wziasc sobie bronze 5 partnera i nich losuje mi bronzy -.-

Opublikowano

Siemka otoż do silvera 1 bylo easy ale w 1 sie grac nie da same goldy im losuje a mi srebra ktore nie ogarniają polecacie jakąs postać lub linie?

moze lepiej na jungle chodzic jakims shaco? lub wgl wziasc sobie bronze 5 partnera i nich losuje mi bronzy -.-

nie rób tego bo mmr sobie pogorszysz. Jak chcesz duo to graj z podobnym poziomie do twojego. Graj najlepiej z nim duo botlane, jungler + mid.

Polecam midlane, i picki takie jak Orianna, Yasuo ;).

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kassadin jest zbyt często banowany na niskim elo

Jeżeli potrzebujesz pomocy pisz na Prywatną skrzynkę. Chętnie wytknę ci błędy i powiem co robisz źle  

Opublikowano

Kassadin i tf typowe picki do roamu. Chociaż w tym patchu nie wiem co z kassadinem, jakiegoś tam nerfa dostał chyba znów na przeliczniki. Nie spotkałeś się jeszcze z carry orianną? To mało widziałeś.

Opublikowano

Ja to bm ci bardziej polecał grać duo na bocie, więcej współpracy. A żeby ktoś nie był na tym dymany, to raz ty adc raz on. No i oczywiście gadajcie sobie na skype, wtedy jest współpraca konkret ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Yasuo dobry pick, choć banowany, jeśli enemy ogarnia ban picki. Nie graj duo z niższą dywizją, szukaj kogoś w swoim poziomie. Skoro pytasz o Kassadina, to gra się nim ciekawie, best pranks. Dobry roamer. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jak lubisz grać shaco albo jakąś inną postacią  to nią graj i nią carruj takie trudne?I nie graj z bronzem bo to tylko pogorszy.

Opublikowano

Ja polecam Ci Riven, do D1 nią dojdziesz, ostatnio smurfowałem na drugim koncie, które jest w goldzie to 24/0 27/4 normalnie szło zrobić, ale musisz graaaaaaaaaaaaać długo, żeby wiedzieć co i jak.

Opublikowano

Ja polecam Ci Riven, do D1 nią dojdziesz, ostatnio smurfowałem na drugim koncie, które jest w goldzie to 24/0 27/4 normalnie szło zrobić, ale musisz graaaaaaaaaaaaać długo, żeby wiedzieć co i jak.

riven jest jedna z najtrudniejszych postaci w lolu i na luzie mozna nia doisc do d1 ale to trzeba miec skillsa jesli umiesz nia grac to moglbys dac mi jakies wskazowki do niej lub mi pokazac jak grasz nia

Opublikowano

riven jest jedna z najtrudniejszych postaci w lolu i na luzie mozna nia doisc do d1 ale to trzeba miec skillsa jesli umiesz nia grac to moglbys dac mi jakies wskazowki do niej lub mi pokazac jak grasz nia

Za chwilę znajdę jakiegoś dobrego replaya na op.gg i Ci podeślę na PW.

Opublikowano

Kassadin jest zbyt często banowany na niskim elo

A Hight_Elo ? W LCS 93% ban.

Polecam duo z jakimś brązem ,mmr na chwile pogorszysz tylko.

Opublikowano

Graj dobrze i tyle. Jeżeli tam siedzisz na to co masz zaslugujesz i tyle w temacie a co do gier ja na mida mainuje Syndra oraz w razie bana talon. Jungle eve, nocturne adc cait lucian. Top nie grywam tam za często a jak już to nasus-rengar. Polecam Ci grać na midzie wczoraj byłem s1 0pkt dziś gold 5 +50pkt dywizja na eune gold 2 przeniosłem się na turecki jak chcesz zobacz moje gry na lolkingu OnlySyndraGGWP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...