Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem techniczny.

Ravfio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze skyrimem, otóż gdy podchodzę do wody albo gdy normalnie sobie biegnę, to robi się jak bym był pod wodą, słyszę odgłos wody, a nie kiedy moja postać sama płynie np na drodze. 

Głównie dzieje się to gdy stoję przy wodzie.

Proszę o pomoc z góry dziękuję. 

Opublikowano

Ta gra jest jednym wielkim bugiem i pochodzenie wersji nie ma tu nic do rzeczy. Mając oryginała musiałem się męczyć m.in: znikającymi kompanami,jazdą na koniu w powietrzu, obracaniem się głów NPC o 360 stopni, niewidzialnymi broniami  i wieeele więcej.

Do autora: Spróbuj przeinstalować grę i doinstalować najnowsze patche (o ile ich nie masz, w co wątpię) 

Ghost1225.gif                               

Pomogłem? To cud! Daj lajka, by uczcić to niecodzienne wydarzenie.

ale papieża to ty szanuj

Opublikowano

Przyznam się bez bicia mam pirata legendary edition + sporo modów (żaden z nich nie poprawia bugów itp.), a nie spotkałem się jeszcze z żadnym z w/w problemów.

Z tego co pamiętam było wiele problemów w podstawce, patche trochę je poprawiały, ale teraz z Legendary Edition nie mam takich problemów.

Za to ostatnio przez któregoś z modów mam problem z wyłączaniem się gry po przejściu do innej lokacji. Pewnie dlatego, że mam słaby komputer i co jakiś czas wyskakuje mi info, że skrypty nie nadążają z ładowaniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...