Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

kilka pytań

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć, dzisiaj w nocy dłużej w to pograłem i mam kilka pytań

1) co to jest ten odwet na tym co buduje i czemu nie mogę ulepszać działka wtedy

2) jak wyczerpie mi się metal to jak go zdobyć?

3) czemu raz mam pistolet a raz taki pilot do sterowania działkiem

4) czemu raz kilof do klepania a raz taka ręka metalowa?

5) jest jakiś tutorial co z czego mogę zbudować? bo mam różne rzeczy w plecaku a nie wiem co z nimi robić

dzięki :) 

Opublikowano

Metal możesz dobyć z tych paczuszek co sś ustawione w rożnych miejscach na mapie i w tej "budce" (jakkolwiek to nazwać) w bazie. Reszty nie mogę zrozumieć.

461151420292002410470.png
Opublikowano

Metal możesz dobyć z tych paczuszek co sś ustawione w rożnych miejscach na mapie i w tej "budce" (jakkolwiek to nazwać) w bazie. Reszty nie mogę zrozumieć.

No kurde grałem tym co buduje te różne rzeczy i gram sobie, buduje na 3 poziomy to działko, mam pistolet i drugi pistolet i ten klucz do klepania. Potem ktoś mnie zabił i pojawił mi się odwet.

Opublikowano

No kurde grałem tym co buduje te różne rzeczy i gram sobie, buduje na 3 poziomy to działko, mam pistolet i drugi pistolet i ten klucz do klepania. Potem ktoś mnie zabił i pojawił mi się odwet.

To inżynier, pierwsze to strzelba a drugie to pistolet.

A, już wiem o co chodzi. Pewnie masz "samosąd". Jeśli zabijesz kogoś działkiem a to działko zostanie zniszczone to dostaniesz "odwet" (za każde zabójstwo jeden ładunek). Wtedy zadajesz obrażenia krytyczne, tzn większe.

461151420292002410470.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...