Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EXORIAMT2- Żałosne zachowanie administracji

Patrykuss10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, byłem graczem Exorimt2 od początku, wydawało się że wszystko idzie w dobrym kierunku i server długo postoi. Jednak myliłem się ponieważ po 3-4 dniach administracja (GM) wgl nie interesowała się serverem. Ale to nic, bo to co się stało wczoraj to na prawde jest parodia. Ponieważ jeden z członków administracji przedstawił się jako "JANEK" i mówił jaki to on jest zajebisty postanowł się pobawić i rozdawał SM i lvl, również ustawił wszystko w IS za 1 Sm. Do czego zmierzam? A więc tak nie podoba mi się zachowanie takich ludzi którzy przez te pare dni dorobili się pieniędzy z IS, i maja wszystko w dupie. Bo tak na prawde większość która wysyłała SM to były "dzieci' nawiasem mówiąc osoby które nie zarabiaja pieniążków tylko biorą je od rodziców. Dlatego postanowiłem założyć ten temat. BO TAK TEGO NIE MOŻNA ZOSTAWIĆ. Proszę jeżeli ktoś ma namiar na administracje i podanie do na PW. Ps. Server był zajebisty, fajnie się grało i była miła atmosfera. Do wczoraj. Pozdrawiam.

Opublikowano

To było pewne :)

Mogli mi się nie wpierdalać i sam bym ją reaktywował.

Jednakże no .... Jak to ktoś mądry powiedział u nich "Błędy z miejscami w EQ są winą Questa"

D2Pq2tR.png

Opublikowano

вℓυє Masz może na nich namiary? Bo ja tego tak nie zostawię ;)

Mam na wszystkich namiary :)

Bo w początkowej wersji ja miałem to reaktywować exorię i zaczynałem ją reaktywować i każdy z ts'a o tym wiedział, ale przyszedł ich piękny i w h*j mądry technik i powiedział, że oni sobie zreaktywują. Dostałem bana na ts'ie i tak się skończyło.

D2Pq2tR.png

Opublikowano

To bylo pewne asfenik itp. ten serwer byl czysto pod zarobek. tam w teamie byl mateo ? jezeli sie nie myle to tak. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

To bylo pewne asfenik itp. ten serwer byl czysto pod zarobek. tam w teamie byl mateo ? jezeli sie nie myle to tak. 

Ta niby ten caly smieszny mateo tez jest w team xD

Jak w is byly pety klasowe nie do zdobycia w grze to dziwne zeby nie byl pod zarobek

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Nie ważne czy byly czy nie. Dalo się od kogoś kupić co wydaje na taka gre kase. Ale to jak już jest takie coś to niech ten server stoi i ludzie niech maja sadysfakcje z gry, a nie wchodzi gm, przeklina na ogólny rozdaje sm i lvl. Dziecinada. Zero szacunku do graczy. Jeszcze pisze kto da subskrypcje mojego profilu na YT to dostanie lvl. Śmiech na sali.

Opublikowano

To było pewne od czasu jak ich pro technik znający pythona na poziomie dziecka z przedszkola.

Nie wiedział, czemu po zamknięciu tobołka nad głową postaci jest dalej ramka ze sklepikiem.

Jego zdaniem to wina Questa , wszystkie błędy to wina questa :D:D

D2Pq2tR.png

Opublikowano

Na prawdę potencjał miał ten server.. Szkoda. Ma ktoś namiary na administracje bo nie zostawię tego tak.

potencjał na plikach z mpc...

imho, nigdy nie grac na serwerach asfena i jego smiesznym teamie, w dodatku banda cymbalow z yt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...