Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się?

SugarPotato

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka tak wiem było pełno takich tematów ale ja założę swój. Czy opłaca mi się to kupić? Bo samemu się nie opłaca grać tak więc czy na forum znalazłbym ekipę do grania/nauczenia mnie podstaw itp? I czy na serwerach premium jest wiele cheaterów czy mało. I jak się w to gra ogólnie jak coś zdobyć? Nigdy nie miałem okazji grać w taka grę. I czy można to gdzieś za darmo przetestować. No i najbardziej interesuje mnie ta ekipa. A jeszcze takie pytanie samochód jakiś da się zdobyć w tej grze? :) a i ostatnie gdzie najtaniej i najbezpieczniej kupie warz?

Opublikowano

Opłaca się kupić bo jest tanie, dodatkowo otrzymasz za darmo INB jak kupiłeś ISS ;] Ekipę do grania bez problemu znajdziesz która Cię nauczy grać. Cheaterów jest dużo ale co zrobisz jak nic nie zrobisz. 

A co do pytania jak coś zdobyć : Chodzi po miastach, przeszukujesz domy, zabijasz innych graczy itd. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Ok a gdzie kupie najtaniej i najbezpieczniej? :) Oraz ile zajmuje to ISS? I czy ktoś byłby chętny do gry jakbym sobie kupił z takim nobkiem? Ogólnie jak wyglądają zombie w tej grze i da się im uciec? Tak szybko. I jeśli ktoś chce like to niech poda jakiś bardzo dobry poradnik na start.

Mam taki sprzęt

Procek i5 3570k

Gtx 660

8gb ramu

I płyta główna podam jak wejdę na kompa. Czy pójdzie na najwyższych bez ścianek? I czy są np takie tylko dla mnie serw aby przetestować grę?

Opublikowano

A więc zaczynamy :

- ISS zajmuje z tego co mi tam się wyświetla 4,43 GB http://screenshooter.net/4963144/iibbnjy

- Czy pójdzie na najwyższych to nwm ale na pewno pójdzie ;] 

- Nie ma tylko dla ciebie serwerów chyba że sobie go kupisz albo wejdziesz na pusty. 

- Wpisz sobie w google wygląd zombie ISS albo na yt jakiś filmik. http://iv.pl/images/16347938134823271372.jpg

- Przed zombie spokojnie można uciec 

- Zamiast poradników polecam oglądnąć jak gra jakiś youtuber (Rock, Sou) i po tym będziesz kojarzył co gdzie i jak a najlepiej jak sam się nauczysz bez poradników biegając po świecie tak jak ja.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Pójdzie mu na ultra bez jakichkolwiek problemów. ;)

A co do oglądania jak ktoś gra to niech lepiej obejrzy filmy znanego już ze I:SS'owej sceny.. mianowicie Dakotaz'a lub też mniej znanego ale mimo to dobrego ppowerr'a.

Co do gry.. Gra jest banalna. Ucieczka przed zombie i te sprawy powinny być najmniejszym zmartwieniem. Jedyne co Cię zdenerwuję i wyprowadzi z równowagi z przerażająca plaga cheaterów.

Grając dzisiaj z kolegą trafiliśmy.. Nie zliczę na ile panów skaczących na znanym 'super jumpie' i innych tego typu śmieciach. - Kilkoma słowami --> Cheaty nie dają spokoju zwykłym graczom. 

Mimo to kup te grę, ponieważ 'nie długo' ma wyjść 'lepsza' wersja tej gry, mianowicie infestation new beginnings do którego będziesz miał całkowity dostęp od momentu bety lub też późniejszej alfy. ;)

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Ja swoją droga dopowiem że nie warto, chyba że jara Cie wyczekiwanie wyimaginowanej wizji tego zapowiadanego "nowego" Infestation , które pewnie wyjdzie za rok.

Nie polecam cziterzy na kazdym serwerze pobrałem sobie haxy z MPG* forum grałem na nich przez 2 miesiące na pełnej ku*wie na aimbocie,super jumpie i wh. I nie dostałem bana do dziś do tego znam niejakiego Fredakisa który dodał mnie do blacklisty i tylko wtedy ta gra miała sens bo te dzieci na wh mnie nie widziały.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jedyny plus jest taki, że jak masz ISS to masz wcześniejszy dostęp do INB - czy tak w praktyce będzie ? Co do samej gry to nie polecam.

Opublikowano

Racja, w tę grę nie da się grać gdzie nie wejdziesz to zabije Cie cziter chodzący przez ściany bądź skaczący na 200m w górę. Ja kupiłem sobie tydzień temu tylko dltego bo chciałem sobie poczitować gdyż nie da się w to grać po prostu, lecz już mam bana ;) Odradzam kupna tej gry to INB będzie tak samo śmieszne jak ta gra a nie powiem już o cziterach bo zapewne będzie ich tyle samo co w ISS czyli jednym słowem "gówno".

Opublikowano

zacznijmy od tego, że Twórcy nic nie napisali na temat nowego Warz, kiedy ma wyjść i na jakim jest etapie, ale to u nich standard. Niektórzy uważają (w tym ja) że pojawi się po premierze H1Z1 tylko po to, aby odciągnąć tych którzy strasznie napalili się na produkt od sony. O samym wydaniu h1z1 jest na razie cicho, ale to bardzo dobrze. Nie ma co wydawać produktu na siłę, który zawiera błędy. Do samego Warz i wizji jakiej ukazali twórcy jestem troszkę sceptycznie nastawiony i raczej wiem, że połowa tych rzeczy to po prostu obiecanki. Jeżeli gierka będzie na tym samym silniku co warz i bez dobrego antycheata, to daje jej góra 3 tygodnie. Po tym czasie powróci już znane nam klonowanie itemów (tak, nawet przy ograniczonym globalu) i haxy chociażby od freda. Póki co nie podniecałbym się tym nowym ISS. California też miała być miazgą i dawać Nam survival, a póki co po takim sporym czasie jak na razie mamy na tej mapie drop z zombiaków i nudne pvp. Pisze nudne, bo chyba nie tylko mnie znudziło się granie na tych serwerach. Loot z dropu znerfili to dzieciaczki przestały się strzlelać. Powodzenia teraz tym, którzy dopiero zaczęli grać i poznają grę. Jak widzę takiego bambie to od razu kulka w głowę. Nawet nie szkoda mi pocisku z awm/vss no bo przecież twórcy dali Nam ich tyle z zombiaczków :D

Co do pytania czy opłaca się? to wszystko zostało już powiedziane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...