Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ograniczenie czatu, 3 raz z rzędu?

theDiox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj rozegrałem swój pierwszy od 80 meczy z normalną możliwością czatu. Dziś gdy się zalogowałem wyskoczyło mi powiadomienie że przez kolejnych 199 meczy znowu mam ograniczenia czatu, o co tu chodzi? Na początku miałem 40 meczy z ograniczeniem czatu, później 80, teraz 200.... Dodam że nie jestem typem kida hejta, bo już się przyzwyczaiłem do mentalności ludzi w diamencie, a gram 95% rankingowych gier...

14mxpnc.jpg
Opublikowano

Jest to ich niezawodny system na czas wstrzymania trybunału ( pojawi się po nowej mapie SR ). Cóż albo dograsz te 200, poczekasz aż będzie tylko 1 gra do rozegrania ( 3 tyg, bądź 2 każdy tak miał ) albo napisz do supportu z prośbą o wycofanie restrykcji. Nic na to nie poradzisz, kilka raportów za toksyczność i restrykcje dostaje się z automatu.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Tak to jest, jak się nie umie opanować Trybunału. Wyłączyli go/lub się im zepsuł i teraz są masowe bany na czat. Musisz poczekać na koniec albo napisz do Riotu. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nowy system jest tak głupi że nawet jak nie flajmiłeś a  da ci ktoś reporta to i tak dostaniesz bana na czat.

Opublikowano

Nowy system jest tak głupi że nawet jak nie flajmiłeś a  da ci ktoś reporta to i tak dostaniesz bana na czat.

Bo to jest najlepsza opcja według Riotu na to, aby przestać flame'ić i nauczyć się normalnej i kulturalnej komunikacji. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Normalne to by może i było gdyby dawali blokadę za otrzymanie powiedzmy 3+ raportów w jednej grze.. bo tak ktoś może z nudów komuś zablokować pisanie...

Opublikowano

Bo to jest najlepsza opcja według Riotu na to, aby przestać flame'ić i nauczyć się normalnej i kulturalnej komunikacji. 

Ale rozumiesz że nawet jak nie flajmisz i da ci reporta za nic bo np.koleś się wkurzył że przegrał i chce się wyżyć to i tak dostaniesz bana na czat...

Opublikowano

riot to po prostu tępe śmiecie które się na nas wyżywają bo nic nie umią. ktoś cie zreportuje? odpowiedź rito "A masz tępy śmieciu banem na chat ty polska  cebulozo"

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Ja nwm co wy wszyscy robicie że macie bany ja wyzywam w co drugiej grze a ludzie piszą że mnie zreportują w każdej grze i nic 0 banów nawet ostrzeżenia nie mam

gQSkfLC.png

Opublikowano

Mam to samo tylko, że 1 raz na 25gier, teraz na 45.. 

Napisałem do riotu i mi odpisali, że podczas tego bana musiałem być negatywnie nastawiony do graczy i mi wlepili na 45... Niech zgadne że później dostane na 200....

Opublikowano

Napisali mi, że trybunał wyłączyli itd. 

Prosze przeczytajcie sobie: 

Witaj, Przywoływaczu!

W ostatnim czasie otrzymałeś bardzo dużą liczbę zgłoszeń w stosunku do gier, które rozegrałeś. Sprawdziliśmy twoje konto i odkryliśmy, że w rozegranych przez Ciebie grach Twoje zachowanie było niezwykle negatywne. Z tego powodu nałożyliśmy na Twoje konto serię restrykcji na chat, by pomóc Ci w poprawie Twojego zachowania w grze.

Trybunał jest obecnie tymczasowo wstrzymany, by dać naszym deweloperom czas na wprowadzenie poprawek do systemu. W międzyczasie będziemy korzystać z restrykcji chatu by moderować zachowanie w League of Legends.

Pamiętaj proszę, że jeżeli nie poprawisz swojego zachowania, możesz spodziewać się kolejnych ograniczeń chatu oraz, w przyszłości, zawieszenia konta.

Opublikowano

Nie musisz tego wstawiac, bo ci debile wszystkim to wysyłają, pewnie bez czytania zgłoszenia, mnie też to wysłali, proof:

485011405866309652878.png

J**** Riot, co tu dużo do gadania, zamiast naprawiać bugi, to robią 3 miechy jakiś c*****y tryb z botami, który po 3 dniach się nudzi.

Opublikowano

Wiem co czujesz ja mam już 2 raz z rzędu ,mimo ( tak czasem flejmie ) to nie tak bardzo ,czasem dostaję reporta za flame ,gdy nie gankuje NAPISZE 1 SŁOWO NA CHACIE '' feed more '' i dostaję reporta...

Napisz do supportu jak już masz to któryś raz z rzędu ,a nie flamisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...