Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie bronie mam kupić na zombie mode

kacperaki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzieńdobry. Mam problem związany z broniami w microvolts. A właściwie chciałbym się zapytać jakie bronie wybrać do trybu zombie mode, ponieważ mam zamiar je kupić na zawsze.

Wolałbym mieć bronie do campienia się.

Proszę o pomoc.

Opublikowano

No to Ci podał :P

Hammer czyli młotek "Steel hammer", "Hornet" to rifle "ace me" to shot gun "Sea eagle" to sniperka "pocket rocket" to bazooka, "exile" granatnik

A Mg polecam to takie z wydłużoną lufą (nie pamiętam nazwy)

Hammera ulepszaj pod run speed koniecznie :)

Opublikowano

Właśnie mi nie chodziło o tego :p Myślę, że tamten jest lepszy, bo dłużej się przegrzewa, a różnica w dmg nie jest jakaś masakrycznie większa. Później edytuje i dam nazwę tego mg (za mp jest).

Opublikowano

Właśnie mi nie chodziło o tego :P Myślę, że tamten jest lepszy, bo dłużej się przegrzewa, a różnica w dmg nie jest jakaś masakrycznie większa. Później edytuje i dam nazwę tego mg (za mp jest).

DareDev jest najlepszy z tych za mp .. :D

Są jeszcze Crank i Firefly. 

Najlepsza metoda na gre ?

http://s2.quickmeme.com/img/06/065dbf320a8ba53fcdd5d0c90ff4dc7f787a2a8d2ef8828aad92c4094d57a81d.jpg

Opublikowano

No nie wiem :P

Spędziłem bardzo dużo czasu na zombie mode właśnie z Firefly'em ulepszonym (kiedyś na full) teraz jest +7 i grało mi się bardzo dobrze, ulepszałem w power cały czas.

Na tą chwilę nie używam go, bo wygrałem Buldozera :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...