Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bug z chatem

Kruncher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to u mnie tak, czy każdy tak ma ale...

Dostałem muta na czat 10 gier, nie flamowałem, mute się skończył, ostatnia gra kary, i wyskakuje okienko, że mam bana na 20 gier. Skończył się, info że mam muta na 40 gier. Teraz znowu się skończył, mute na 95 gier. Nie flamowałem, praktycznie nie używałem czatu. To jest bug?

Opublikowano

Każdy dostaje teraz masowo bany na czat. Ja przykładowo nie piszę nic, a ciągle dostaje, przez to nie mogę grać rankedów, bo nie ma żadnej komunikacji.

Możesz odwołać się do supportu. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

To nie jest bug, to jest ich zawodny system na czas wstrzymania trybunału. Dostaniesz kilka random raportów za flame i masz restrykcje na chat. Możesz napisać do supportu ale pamiętaj, że to ich system i nie wiem czy unbanują. 

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Czyli innymi słowy sfrustrowane brązy po przegranej grze nakurwiają troll reporty, a ty łapiesz momentalnie bana? Riot to nie najinteligentniejsza firma świata, ale chyba nawet oni nie są tak głupi, by wpaść na taki pomysł...

Opublikowano

Nawet nic nie pisząc masz co chwilę kolejnego bana na 10/20/40/80 gier. Riot z tym nic nie zrobi, bo oni nie mogą zdejmować tych banów. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Wcześniej to trybunał decydował o tym ale został wprowadzony ich system temu tak jest.

po nowym SR będzie trybunał

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Znaczy mam teraz czekać pare miesięcy aż będę mógł używać czatu? Win Ratio przez to mi spadło jak c**j, bo nawet nie moge napisać komuś, żę enemy idą na ich linie, czy żeby robić dragona, debile kompletnie ignorują pingi w tej grze. Thx Rito, a temat chyba można zamknac, będę spamował support i reddita to usranej śmierci, pozdro.

Opublikowano

Albo to rozegrać albo napisać do Riotu, ale w ich FAQ nie ma nic na ten temat wspomniane, że mogliby zdjąć to. Ten system robi to automatycznie po kilku przydzielonych raportach na Twoje konto w grze. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...