Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem przegrzewanie się komputera i inne dziwne sprawy

MrLeszczuPL

Pytanie

Opublikowano

Witam mam otóż taki problem że od niedawna(dosłownie parę dni to może przez tą pogodę jaka u mnie jest) mój komputer zaczął się przegrzewać jest tak gorący że można schabowe na nim gotować ale to jeszcze nie wszystko jeśli chce włączyć komputer do w losowym momencie przy włączanie on się zacina i jedynie co zrobić mogę to zrestartować . Komputer w środku jest wyczyszczony wiatraczki działają i nie wiem o co chodzi . Mam nadzieje że ktoś pomoże bo jak nie to chyba jedynie format zadziała :(

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok problem mam rozwiązany jakiś błąd był w rejestrze i aktualizacja jakaś posrana komuter się już w tych miejscach nie zacina dzisiaj jest chłodniej troszeczkę komputer się już nie tak nie nagrzewa także ten temat można zamknąć 
Dziekuje wszystkim którzy próbowali pomóc :D

Opublikowano

Napisałem że zacina się przy włączaniu . NIe pamiętam jak ten program się nazywa . Format podobnież nie pomoże więc zrobie jak kolega wyżej powiedział kupie paste termoprzewodzącą  jak nadal będzie błąd to oddam to jakiegoś informatyka :D

Opublikowano

To jest na pewno to ? Bo sprawdzałem jakimś programem temperaturę (nie pamiętam jak się nazywa) no i temperatura procka i karty graficznej była w porządku.Ale tu nie chodzi już o samo przegrzewanie tylko czemu on się zacina  

Opublikowano

Te temperatury są dobre, nie masz o co się martwić.

Ale dobrze jak byś odpalił gre bardziej wymagającą i wtedy zrobił screena temperatury.

Opublikowano

Zacina się podczas grania czy jeżeli przeglądasz internet/siedzisz na pulpicie?

Najlepiej by było jak byś podał jakie masz podzespoły i jakie są te temperatury, wtedy można by było ocenić czy są one wysokie czy ok.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...