Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zbroje, kd itp.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po wgraniu gotowca Rykoxa na plikach taki niesmialy, jest taki problem że, po przywołaniu zbrojek kolorowych nie widać ich w ekwipunku ale zajmują niewidzialne miejsce. Nie ma także niektórych kd. Jako clienta używam Panga. Proszę pomóżcie mi to naprawić.

Specjalista
Opublikowano

Jak używasz plików rykoxa to pobierz też od niego clienta,nie będziesz miał problemów.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jak używasz plików rykoxa to pobierz też od niego clienta,nie będziesz miał problemów.

Jest pewien problem u mnie z pobieraniem plików ze strony multiupload, ponieważ po włączeniu takiego linka, przechodzę na stronę z iLivid.

Specjalista
Opublikowano

To poproś kogoś żeby Ci upnoł,lub sam zrób clienta pod te pliki :P.

Tak trochę zmienię temat.

Rykox w 2014 roku ?? xD

graphic.png

Opublikowano

Naprawde? Nie da się naprawic tych linków? A jak zrobić takowego klienta? I nie rozumiem - RyKoX w 2014.

Specjalista
Opublikowano

Bo rykox to pliki chyba 2008/10 nie pamiętam dokładnie,w w tych czasach to jest chyba zabytek,no w sumie są ludzie którzy jeszcze robią od 0 wszystko lecz wybierają pod to pliki np kociola,czy shitesa* jakoś tak piszę z pamięci.

A jak zrobić clienta, proste bierzesz jakiegoś czystego i dodajesz wszystko do niego co jest po stronie serwera.

Tylko nie polecam dużo roboty z tym idzie.

Polecam Ci pobrać nie wiem,np pliki terenza,są w miarę odbugowane i co ważne czyste.

No i uczysz się wszystkiego od 0,jak dodawać mapy,moby,zbroje,bronie itp itd.

Lepiej na tym wyjdziesz niż masz robić serwer na jakimś zbugowanym rykoxsie.

Pozdrawiam.

graphic.png

Opublikowano

Bo rykox to pliki chyba 2008/10 nie pamiętam dokładnie,w w tych czasach to jest chyba zabytek,no w sumie są ludzie którzy jeszcze robią od 0 wszystko lecz wybierają pod to pliki np kociola,czy shitesa* jakoś tak piszę z pamięci.

A jak zrobić clienta, proste bierzesz jakiegoś czystego i dodajesz wszystko do niego co jest po stronie serwera.

Tylko nie polecam dużo roboty z tym idzie.

Polecam Ci pobrać nie wiem,np pliki terenza,są w miarę odbugowane i co ważne czyste.

No i uczysz się wszystkiego od 0,jak dodawać mapy,moby,zbroje,bronie itp itd.

Lepiej na tym wyjdziesz niż masz robić serwer na jakimś zbugowanym rykoxsie.

Pozdrawiam.

No, racja. Tylko trzeba mieć chęci... Dziękuję wszystkim za wszelką pomoc! Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...