Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , właśnie dzisiaj mam wracać do domu z wakacji . Rzadko śledziłem forum , więc tylko coś usłyszałem , że EnforceVip nie działa . Czy to prawda ? I czy ktoś zna rozwiązanie ? (WIEM , ŻE JEST TO SPAM BO TAKICH TEMATOW JEST ZAPEWNO W C**J . POSTY TYPU MI DZIALA , UZYJ MOZGU BEDA ZGŁASZANE . LUB NIE CHEATUJ BO TO DLA NOOBOW ITP.)

Opublikowano

Siemka , właśnie dzisiaj mam wracać do domu z wakacji . Rzadko śledziłem forum , więc tylko coś usłyszałem , że EnforceVip nie działa . Czy to prawda ? I czy ktoś zna rozwiązanie ? (WIEM , ŻE JEST TO SPAM BO TAKICH TEMATOW JEST ZAPEWNO W C**J . POSTY TYPU MI DZIALA , UZYJ MOZGU BEDA ZGŁASZANE . LUB NIE CHEATUJ BO TO DLA NOOBOW ITP.)

Lekko zmieniony algorytm lagowania, ale nie ma rzeczy nie do złamania :P

Opublikowano

Lekko zmieniony algorytm lagowania, ale nie ma rzeczy nie do złamania :P

Tak, nowy auth system ale I tak nie da sie tego Zainjectowac do gry.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

@Reph3at o to nie pytałem ale chyba kupie , czy można kupic za 2x20 zł PSC ? Czy muszę za 50zł? ( wiem ze kosztuje 30+zł)

tak można łączyć do 10 psf ( kodów )

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nawet nie rozumiecie na jakiej zasadzie działa enfroce a go używacie. To jest tylko emulator. Nie dostaniesz żadnego bana na HWID.

Opublikowano

Nawet nie rozumiecie na jakiej zasadzie działa enfroce a go używacie. To jest tylko emulator. Nie dostaniesz żadnego bana na HWID.

Może dostać na skrypty.

Opublikowano

dostajesz tak samo jak mialem licke na cw jak mialem nromalngo vipka i dostalem bana na cw za kraked evadeeee i wszystkie skrypty freelo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...