Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zjebana kur** platyna

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko da się wygrać. Jestem aktualnie w plat 3 i co jakiś czas trafi mi się lose strike. Może słabszy dzień, może nooby w teamie. Zrób sobie przerwę pograj normale ze znajomymi. Jeżeli gasz lepiej niż oni (tzn. ci "debile") to w końcu wyjdziesz wyżej.

Indygo

Opublikowano

Wszystko da się wygrać. Jestem aktualnie w plat 3 i co jakiś czas trafi mi się lose strike. Może słabszy dzień, może nooby w teamie. Zrób sobie przerwę pograj normale ze znajomymi. Jeżeli gasz lepiej niż oni (tzn. ci "debile") to w końcu wyjdziesz wyżej.

Dodatkowo do tego, jeśli będziesz się na nich wkurzał, to nie wygrasz.

Nawet noobkom trzeba mówić, że grają ok, bo wtedy przynajmniej nie feedują na siłę. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Mnie wrzuca do gier w enemy platyny, a do mnie bronz i s5-4. Z tymi kompletnie grać się nie da. Poszukaj kogoś, z kim pograsz duo.

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Jak na moje platyna to gowno z plat I 82 pkt do plat 5 i 53 pkt ^^ no ale nwm może to moja wina bo grałem bez przerwy może jakieś niewidome osoby mi dobieralo no naprawde nie wiem ;(

Opublikowano

Nie mam takiego :C A poza tym jak mi diaxy dobierze to wtedy drophack i nara jak bd wygrywal ;c

No tak z takim podejściem to na pewno nie wygrasz... "Albo przegram i się popłacze, albo zaczne wygrywać i niewiadomo co się stanie wolololo".

Drophack już nie jest taki popularny i dawno nie widziałem gry która została wywalona.

A co do tego że masz 4 idiotów w teamie to pomyśl że w następnej grze może jednak będziesz w tej drużynie która ma tych "lepszych".

Opublikowano

Po co grać w jakąś grę, jeśli się człowiek przy niej bardzo denerwuje? Ja lubię LoLa i gram w niego, zrozumiałem że nie po to gram, aby się denerwować.

Gra dla funu + staranie się, aby wygrać daje więcej radości. Zrób sobie przerwę od tej gry, bo jak masz się denerwować, to nie ma co.

Tylko sobie psujesz nastrój.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Jeżeli czujesz się ponad ligę i wygrywasz swoją linie częściej, to powinieneś z tego spokojnie wyjść. Nie warto flejmować innych, bo na pewno w wygrywaniu Ci to nie pomoże, a jedynie przybliży Cię do przegranej. Jeżeli tak mówisz to znaczy, że tak szybko nie wyjdziesz z tego golda. ;)

Pomyśl.. jesteś 1 i 4 trolli, w drużynie przeciwnej może być 5 trolli, a to działa na Twoją korzyść.

Opublikowano

No pewnie to zawsze tobie się trafiają gówna a przeciwnikom 2 carry no oczywiście. :)

Naucz się grać.

Opublikowano

Pisząc taki temat nic Ci nie pomoże, tak samo jak denerwowanie się. Graj w jungli, na topie lub midzie/adc. Nie obrażaj podczas rozgrywki, bo to strasznie demotywuje, a jak Twój sojusznik to robi, daj mu mute. Odpocznij od lol'a, albo jak ktoś wspomniał - pograj normale. Serie są najgorsze. Ogólnie gram solo, jak mi nie idzie to wtedy gram duo, zawsze to raźniej, lepsze ogarnięcie, ale też nie zawsze wygrywa się. Po 2-3 przegranych dajemy spokój :p Do końca sezonu jeszcze trochę czasu jest, więc spokojnie wbijesz tą platyne ;)

Opublikowano

Taki jest urok platyny teraz s3 platyna inna była a teraz to sam nie gram rankedów w tydzien jak dobrze pamietam 18 afk xD i po moim stosunku wygranych do przegranych xD a miałem ładne 69% win rate xD

Opublikowano

Pytasz jak wygrać ? 

już ci mówię:

1.Kolega ze skillem do duo

2.Idziecie na ADC+mid/top/jungle

3.ADC bierze lepszy z was (liczy się orbwalking i pozycjoning)

ex.

Tristana ADC + Rammus jungle 

Tristana ADC + Syndra MID

takie ustawienie spokojnie was wycarruje 

wiem bo próbowałem 

Pozdrawiam 

Opublikowano

Platyna jest największym skupiskiem boostowanym gówien, więc współczuję Ci, że masz ich w teamie, graj, a w końcu wyjdziesz. Powodzenia.

@Edit

Zobaczysz jak będzie w D5-D1 do 40pkt, będziesz się czuł znów jak w platynie xD

Opublikowano

Bo masz downa. Typie jak byś zasługiwał to byś wbił tą platynę zobacz ty na luzie możesz zaorać gre na poziomie Silvera bo to nie twój poziom a taki diament wygra Ci 95% gier w goldzie I bo to też nie jego poziom i dla nie go to tak samo jak ty byś grał na Silverze rozumiesz? Kwestia czasu/farta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...