Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podróz do Turcji

sneasal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wczoraj przeniosłem się do Turcji, i mam jedno małe pytanko czy moge zmienić język a grze ;p bo te literki dobijają człowieka.

A takto to jest zajebiście ;p Ping w granicy 30 Nordic 60/  kultura w lobby epoka przedpotopowych picków. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Na każdym serwerze możesz zmienić język, w początkowym okienku, gdzie wybierasz region, pierwszą zakładką jest język. Ściągnie Ci się jakiś tam pliczek. 

­

809131449509880369478.gif
Opublikowano

Na każdym serwerze możesz zmienić język, w początkowym okienku, gdzie wybierasz region, pierwszą zakładką jest język. Ściągnie Ci się jakiś tam pliczek. 

Tak się nie da

Wchodzisz w folder Riot Games - League of Legends - RADS - system - locale.cfg i z tr_tr zmieniasz na en_gb (wpisujesz w notatniku)

giphy.gif ­

Opublikowano

Serio xD nie na turcji.

@top

Riot games RADS system locale.cfg i jak masz locale=tr_tr to zmieniasz na locale=en_gb

Opublikowano

Otóż wczoraj przeniosłem się do Turcji, i mam jedno małe pytanko czy moge zmienić język a grze ;p bo te literki dobijają człowieka.

A takto to jest zajebiście ;p Ping w granicy 30 Nordic 60/  kultura w lobby epoka przedpotopowych picków. 

WTF ? JAK ? Ja próbuje od trzech dni się przenieść i nic .... Nie da rady wszystko ładnie pięknie po czym stoi na "Kupowanie..." i to tyle ....

PS : Teraz przeniosłem jakieś inne konto bez problemu, a głównego nie mogę ...

13519196749581382095.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...