Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szczęscie czy cheat? ;-;

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Grałem sobie rankeda Zedem na Fizza, zabiłego go raz first blood, potem widze że eve robi golemki ide, zabijam mam doublebuffa ale pech czy coś chciało żebym tej gry nie wygrał, Farmie i nagle brak polczenia czy jakos tak (ping miałem w normie 30/40, z programow mialem tylko spotify) I nagle 500pingu ;_;. Więc czy możliwe byłoby tak że ten Fizz odpalił jakieś gówno (Ddos na mnie czy coś TYLKO JA TAK MIAŁEM) Czy miał takie szczęscie ze się zeszczał?

Specjalista
Opublikowano

A czyli Rito znowu mi gre spierd... Zrujnował grę... Na 100% to nie jest wina mojego neta... 

Opublikowano

Tak dokładnie. Rito Ci gre spierdolił, zrujnował gre. Wyjebał im serwer. No co zrobisz ? Nic nie zrobisz :P

Pacz jeszcze historie gier jak masz ten mecz to potwierdzi sie że to ich wina i możesz dać wpierdol odpowiednim osobom. A jak nie będzie to znaczy że ten Fizz wyjebał gre drophackiem.

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

A czyli Rito znowu mi gre spierd... Zrujnował grę... Na 100% to nie jest wina mojego neta... 

Daj nick to ci powiem czy użył DH ( Fizza i Twój )

Nie masz w historii - DH ktoś użył

Masz w historii      - Rito ci spierdolił grę.

Opublikowano

Eune czy EUW?

Ostatnio zaczelo wywalac ciagle Eune, albo drop hack albo rito.. Tez mam ciagle taka scine siedze na midzie bije sie z zedem on uzywa Q czy W a ja nie moge nic bo odnowienie polaczenia.

Opublikowano

Fakt, Riot ostatni sypie ddosami na graczy, ja przy normalnym ms mam 40/50, a nagle znikąd dostaję na pysk 500 ms ;_; Napisz do Riotu, jeśli masz tę grę w rozegranych, powinni Ci "sensownie" odpisać. 

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...