Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie są sposoby na przetrwanie w Unturned?

GrzechuPL45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam pytanie jak przeżyć w Unturned. Może napiszę troszkę szerzej, żeby było wiadomo o co mi chodzi : grałem na świecie przez 2h z kolegą i popadaliśmy... Jak zdobyć jedzenie, które nie tróje, jak zmniejszyć zatrucie - wiem tabletki ale jest ich mało ...

Opublikowano

Przedstawię Ci prosty sposób jak zdobyć taletki/jedzenie itdp. Na singlu lub serwerze Hamachi. Wystarczy że przeszukasz miasto i zresetujesz serwer, dzięki temu wszystkie itemy respawnują się na nowo i możesz zrobić duży zapas medykamentów. Polecam również pić cole w puszcze ponieważ ona nie dodaje napromieniowana. 

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Jedzenie z dopiskiem "Moldy" przed nazwą jest trujące. Jedzenie w puszkach i różnego rodzaju batony można spokojnie spożywać. MRE jest najlepszym typem jedzenia ponieważ spada po nim pasek głodu i pragnienia do zera. Jeżeli znajdziesz manierkę (canteen) możesz nabierać wodę, która nie będzie trująca, ze studni oraz ze zbiorników wodnych. Możesz również zrobić farmę, dzięki której będziesz miał zdrowe jedzonko. Do jej wykonania potrzebne są nasiona. Można je znaleźć lub zrobić z zepsutego jedzenia i ze zdrowego. Jak masz już nasionko, bierzesz je do ręki, celujesz na ziemię i klikasz LPM.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...