Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam prywatnego serwera - easy, szybki exp & gold itd.

WiLDxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka! Jako iż długo grałem w 4 story postanowiłem powrócić do gry ale gdy zobaczyłem co się za przeproszeniem tam teraz odpierdala to aż się za łeb chwyciłem xD Gra już nie ma jak na moje sensu :c A szkoda bo kiedyś gra była naprawdę świetna :) Dlatego mam prośbę do was :] Możecie mi podać jakiś BARDZO dobry prywatny server 4story?

Wymagania:

Server ma być Easy

Szybki exp

Szybka Kasa

Pro eq u handlarzy

Język: Polski, Niemiecki, Francuski, Hiszpański lub Angielski :)

Pewnie duża część z was zapyta się mnie dlaczego szukam serva Easy skoro chciałbym powrócić do starych czasów 4S. A to dlatego, że chciałbym się po prostu odprężyć grając w tą grę :P Na PLu nie podoba mi się to że teraz każdy lata z świetnym eq z IS. Dlatego chciałbym poexpić sobie ten ostatni raz z dobrym ekwipunkiem i dużym lvlem :P

P.S. Jak będziecie podawać server to uzasadnijcie swoją wypowiedź (Dlaczego waszym zdaniem ten server jest lepszy od innych)

Będę bardzo wdzięczny za podanie mi ŚWIETNEGO servera :)

Opublikowano

Na g4story wbijaj polski serwer i zapraszam na derion do masturbatorow :p

Opublikowano

Żeby nie było offtopic... g4story :D szczerze nie wiem jak można grać na prywatnych skoro jest global.4story.com i wcale nie jest tam cieżko, a przyjemność z grania gdy nie wszystko jest od razu moim zdaniem jest wieksza, no oczywiście dzieci chcą wszystko od razu. ^^

Pozdrawiam 4story global <3

Opublikowano

Ten global też nie jest taki super wieje tym samym co pl. Pogrywaliśmy tam troszkę z bratem i serwer niczym się nie różni od pl'a, szczerze wieje tam tą samą nudą co na plu ;p tylko serwer międzynarodowy dlatego więcej ludzi gra. Jeżeli już ktoś szuka fajnych serwerów w naszej strefie czasowej polecam serwery niemieckie, a najlepiej rumapark po stronie deriońskiej gra kilku polaków i chwalą sb ten serwer. Btw czemu ludzie grają na g4s? bo chcą się pobawić w równym eq. Ale zaraz ktoś może do mnie płakać, że skill może pojechać eq. W tym momęcie brawa dla tego Pana, bo chyba nie mówimy o tej samej grze. Np mój set na plu nowy 2 klasowy 24/23/23/16/22 od hełmu w dół czyli klata spodnie itp wszystko w 3 gemach poza łapami, ponieważ są czaso dodatkowo kusza 23 stara pvp bon 34/9/23 i krytyki 23 oraz dobry set bizu no i niech teraz wyjdzie na mnie ktoś z setem 18-20 i kuszą jakąś bez kryta, oraz bez krytyków. Śmierć na miejscu. To tyle xD pzdr

WujcioJohnY

Opublikowano

@jamkes123

Bo pewnie nawet o tym nie wiesz, ze tacy gracze Cię zabijają.

Nie trzeba mieć pełnego setu o wysokim plusie żeby miażdżyć. Na Plu biegają osoby, które jedynie posiadając biżuterię i broń o wysokim plusie kładą cię zanim ty zdążysz pierdnąć z wrażenia, zwłaszcza mając na uwadze takie profesje jak mag, rmc, czy zaklinacz.  To właśnie przez takie myślenie poziom graczy spada z miesiąca na miesiąc. Druga sprawa, to piszesz o skrajnych różnicach w secie i co istotne o starciu tych samych profesji... 

Opublikowano

Przestancie krytykowac tego globala ciagle.. Jamkes to ze Ty nie lubisz grac na takich serwerach to po jaki kij sie udzielasz? Na globalu sa szybsze patche o tydzien niz na serwerach GF, jest tam takze o 1% wiekszy exp, drop itp... Tyle powiem

Opublikowano

Faktycznie nie lubie, ale po kija typ pisze zeby nie grac na privach skoro jest global i wychwala ze jest tam o niebo lepiej, skoro wieje tam tym samym co na plu, moze tylko eventy ciekawsze. Jezeli ktos lubi monotonne robienie robienie piek to polecam, ale od tego to chyba pl jest.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...