Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z płatnością przez ukash.

Deriuszovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemaneczko.

Dzisiaj przyszedł mi kodzik ze znanej już strony Dogry.pl.

Kodzik trzeba ładować przez ukash.. Dla pewności sugerowałem się poradnikami na wyżej wymienionej stronie.

Ostatecznie ukash pokazuję mi komunikat w którym piszę, żebym zweryfikował informacje oraz spróbował później..  :huh:

Jakieś pomysły co z tym zrobić?

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Siemaneczko.

Dzisiaj przyszedł mi kodzik ze znanej już strony Dogry.pl.

Kodzik trzeba ładować przez ukash.. Dla pewności sugerowałem się poradnikami na wyżej wymienionej stronie.

Ostatecznie ukash pokazuję mi komunikat w którym piszę, żebym zweryfikował informacje oraz spróbował później..  :huh:

Jakieś pomysły co z tym zrobić?

Jaki uksh ?

To jest zwykł psc

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

kod jest 19-cyfrowy więc odpada wpisania go jako zwykły kod PSC.

Takie teraz przysyłają... więc.. No sporo problemów z tym jest.

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Otóż ucash jest to płatność wywodząca się z Wielkiej Brytanii. Wartość więc doładowania musi być w walucie brytyjskiej. Wchodzisz sobie na stronę: http://www.money.pl/pieniadze/kalkulator/?gclid=COal__bY278CFXDLtAodwVcAqQ i tam wpisujesz wartość doładowania która napisana jest w SMSie otrzymanym przez Ciebie po transferze punktów. Jeśli zamieniłeś 1999 pkt. to wartość wynosi 25zł. Wpisujesz więc kwotę, przeliczasz na walutę brytyjską czyli GBP i zrobione =) teraz tylko wpisujesz to co Ci wyszło zaokrąglone w górę do formularza, wpisujesz 19 cyfrowy kod i wszystko jest O.K.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...