Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hecarim i pro gracze

Freejung

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

chcialbym sie zapytac jaki jest problem hecarima, dlaczego ten swietny jungler jest nietykany przez zawodowych graczy. hecarim jest moim mainem i nieraz udalo mi sie wycarrowac nim gre. jest strasznie mobilny, duzo wnosi do tfow i ma dosc szybki clear juz z samym lizardem. 

nie widze w nim zadnych minusow poza tymi, ze rito dodalo do Q typowego junglera 66% dmgu do stworow (rito why) oraz ograniczone leczenie z W. nie wiem jaki jest w tym sens. na poczatkowych lvlach Q praktycznie nic nie bije campom... 

moze ktos zna powod, dlaczego ten swietny jungler jest niegrany? a moze jednak jest grany tylko nie wiem? (jesli tak to przez kogo?) 

fajnie by bylo zobaczyc jak jakis zawodowiec nim cisnie ^^

dziwi mnie to tym bardziej, ze dzisiaj podczas meczu fnc z gambitem diamond zagral rammusem, ktory (nie oszukujmy sie) do najlepszych junglerow nie nalezy. 

pozdrawiam. 

Opublikowano

Bo jak podczas rozbiegu z E dostaniesz stuna/slowa to nie dobiegniesz do enemy teamu a ulta nie masz co 15 sekund. Łatwo jest go counter junglować np. przez Lee Sina a zobacz ile jest dobrych Lee Sinów na scenie LCS

Opublikowano

mysle ze ludzie go po prostu nie doceniaja. sam na poczatku mowilem ze jest slaby bo nie potrafilem nim grac. obejrzalem pare poradnikow bodajze xj9 i od tamtej pory stal sie moim mainem. ludzie takze zle go buduja, przez co nie moga wyciagnac z niego 100% mocy. podstawowe bledy jakie widzialem u wiekszosci hecarimow to flash (ghost jest o wiele lepszy), oraz mobilitki. 

hecarim nie musi engage'owac ;p

no nie wiem czy tak latwo. poza tym, lcs tym sie rozni od solo q, ze jak zobaczysz jak ci lee kradnie buffy i spingujesz to miderowi, to przyjdzie ci pomoc go zabic. zreszta, ile jest postaci na jungle w mecie, ktore latwo counterjunglowac. 

smiem nawet twierdzic, ze heca jest lepszym junglerem od eve. wg. mnie ona jest slaba (bez hejtow, to moje zdanie) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...