Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GG w orange, jak wyłączyć?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, baardzo dawno temu gdy jeszcze miałem komórkę z symbianem (jakieś 3-4 lata temu ) zamówiłem gg w orange.. Co miesiąc płaci się 5 zł i ma się spokój. Niestety (dla mnie) wymieniałem komórkę już z 3 razy ( 3 androidy ) i po pierwsze - tej aplikacji już nie mam ( była na starym symbianie ), po drugie co miesiąc pobiera dalej mi to 5 zł... Nie mogę tego wyłączyć ponieważ potrzebuję aplikacji.. Napisałem na nr. 6000 sms'a o treści LISTA i wyskoczyło mi jakie tam mam usługi. Jedyne co mam to - Przychodzący SMS specjalny i nie mam pojęcia czy to jest to.. GG teraz mam ze sklepu play, za darmo, nie potrzebuję tego czegoś poza tym zabiera mi tylko co miesiąc kasę.. Jak to wyłączyć?.. 

Dobra.. sam ogarnąłem.. Jakby ktoś jeszcze potrzebował : 

- w przypadku woli wyłączenia Abonamentu 7 dni SMS-a wysyła się pod darmowy numer 60107. SMS powinien zawierać komendę: STOP GGMn (gdzie n oznacza numer kolejnego dnia tygodnia od 1 do 7, w którym wysyła się SMS-a, np. przy złożeniu zamówienia wyłączenia usługi w środę - GGM3, gdzie 3 oznacza trzeci dzień tygodnia - środę); 
- w przypadku woli wyłączenia Abonamentu 30 dni SMS-a wysyła się pod darmowy numer 60407. SMS powinien zawierać komendę: STOP GGMn (gdzie n oznacza numer kolejnego dnia miesiąca od 1 do 28, w którym wysyła się SMS-a, np. dla trzeciego dnia miesiąca komenda to GGM3, dla 25. dnia to GGM25. Dla dni od 29. do 31. danego miesiąca n to 1, czyli komenda to GGM1).

Wysyłając smsa na nr 6000 o treści LISTA dostaniemy którego dnia tygodnia "zamówiliśmy" to gg i wystarczy wpisać ( u mnie to było 15 dnia czyli GGM15 )

Opublikowano

Zaloguj sie na orange online i spokojnie wylaczysz ale narazie maja przerwe techniczna chyba do poniedzialku

wipek.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...