Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gry na telefon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jakie ciekawe gry na androida polecacie? oprócz 8ball i soccer stars by miniclip (już mam) i na pewno nie candy crash czy jakoś tak. Coś co wciąga i jest ciekawe :).

Opublikowano

Pou masz zwierzątko karmisz ubierasz myjesz itd i zarabiasz kase grając w mini gry
hill climb racing jeździsz różnymi pojazdami
subway surfer zręcznościówka uciekasz przed policją

Opublikowano

Pou masz zwierzątko karmisz ubierasz myjesz itd i zarabiasz kase grając w mini gry

hill climb racing jeździsz różnymi pojazdami

subway surfer zręcznościówka uciekasz przed policją

Znam wszystko i już dawno mi się znudziło :P

Po za tym to chyba jest konduktor a nie policja :D

Opublikowano

Zombie Tsunami - Świetna muzyczka, świetnie się gra, wciąga.. ^^

SmashHit - dobra gra, równie mocno wciąga... Znam wiele osób które tą grą zabijają nudę 

Inotia i Zenonia (serie) - Świetne eRPeGi

SAS3 - jeśli masz internet w komórce, warto zagrać

Pokemon FireRed lub Platinum - Pokemony ;333 Kto nie lubi pokemonów? : ) Te 2 części są po polsku, wystarczy pobrać emulator ( przy Platinum to DraStic, jeśli nie chcesz płacić jest na chomikuj czy czymś, ale zapisywanie nie działa, trzeba zapisywać w grze lub przez quick save )

Dead Space - Gra różni się od tej na PC znacznie ( nie ma tych samych misji co na kompie.. ; P ). Gra się miodnie ^^

Myślę że tyle.. kiedyś miałem więcej gier, ale poprzechodziłem i nie pamiętam tytułów ; d

Opublikowano

Zacznijmy od tego, jakiego masz smartfona, bo teraz to możemy strzelać jak w kaczki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...