Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem FUT

x*PitBul*x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z fifą mianowicie chodzi o to, jak kupuje paczkę to mi wyskakuję taki błąd: 8040814057169478655.pngi tak co paczkę albo 2 :/

@Edit
Już wiem w czym problem tkwi... ;/ Robi sie taki bug, że pokazuje piłkarza którego mam nie w duplikatach i jak chce wysłać wszystko do klubu to przerywa połączenie UT, ktoś wie jak to naprawić? bo takie wybieranie po 1 karcie jest monotonne :(

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano

Witam mam problem z fifą mianowicie chodzi o to, jak kupuje paczkę to mi wyskakuję taki błąd: 8040814057169478655.pngi tak co paczkę albo 2 :/

@Edit

Już wiem w czym problem tkwi... ;/ Robi sie taki bug, że pokazuje piłkarza którego mam nie w duplikatach i jak chce wysłać wszystko do klubu to przerywa połączenie UT, ktoś wie jak to naprawić? bo takie wybieranie po 1 karcie jest monotonne :(

Serwery EA <3 Tak już jest też tak mam. Skąd ty masz tyle hajsu ? Gdzie kupujesz bo widze że tanio.

f3d88a5d0_ahpaann.png

Opublikowano

Sprawdź czy Gonzaleza/Jalevica nie masz w klubie, bo mi się zdaję, że próbujesz wysłać ich karte do klubu, a już w klubie je masz FUT szaleje i cie wywala.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

No no tak jest :) pyrtole wszystko sprzedaje ahh ea  <3

btw stroje, herby, zawodnicy, trenerzy itp, stadiony, piłki i niektórzy piłkarze się tylko nie psują :D

47a2cebcf2f4df95.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...