Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Umiesz robić vinyle - wejdź

DO123321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Proponuję zrobić taki temat jak w FanArcie odnośnie vinyli ale mniejsz mam prośbę gdyby ktoś wykonał dla mnie vinyl.

Model : Volkswagen Scirocco

Kolorystyka : Czarny,Biały,Czerwony

Motyw : Chodzi mi o takie czerwone plamy krwi na czarnym tle z napisem np. KILLER czy coś w tym rodzaju

Z góry wszystkim dziękuje, każdy vinyl który będzie zgadzał się z opisem a ten który wybiorę dostanie limit lajków.

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Chętnie zrobię ;) jutro wieczorem podeślę :D
______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

albo postaram się na dzisiaj :P

wagner.jpg

MPC Racing team | MPC Champion | Blue member

Opublikowano

A dalbys napis na boku, nie na masce i cały czarny bez białych elementów

albo cos takiego ze ta plama bylaby po lewej stronie boku okragla a na nia by nachodzil napis

Zostaw like

Opublikowano

A dalbys napis na boku, nie na masce i cały czarny bez białych elementów

bez problemu ;) mam jeszcze trochę czasu to zrobię :D

wagner.jpg

Opublikowano

Ociuś, zrobisz mi coś fajnego na aventadora ?

Może :D ale nie mam aventadora więc musiałbyś dać pasy do konta ;)

wagner.jpg

Opublikowano

Sorry nie przeczytałem już twojego edytowanego postu, i uniosła mnie fantazja :D

jak coś to bd robił 3raz :D

wagner.jpg

Opublikowano

ten jest lepszy ale jak bys zrobil jeszcze ten 3 a tymczasem zobacze jakby wygladal gdyby napis byl z drugiej strony ale ogolnie jest NICE

tylko jedno ale nie dales downloadu xD

Zostaw like

Opublikowano

hmmm, ale robić napis z drugiej strony to bym musiał od nowa bo przy lustrzanym odbiciu bylby na odwrót :P

wagner.jpg

Opublikowano

Ja sam zrobie ty jakbys mogl to zrob to co mowilem w tym edytowanym poscie

Zostaw like

Opublikowano

To myślę że fajnie wyszło

attachicon.gifBLOOD KILLER 3.vh.rar

Wezmę tamto co zrobiłeś jako drugie tylko jakie naklejki wybrać żeby móc trochę zaokrąglić te litery żeby kanty nie były takie prostokątne?

Nie działałają mi vinyle ;c a najbardziej chodzi mi o ten drugi, nie jest napisane w ogóle ile trzeba naklejek a jak kliknę apply to i zasaveuje to nic się nie zmienia

Zostaw like

Opublikowano

Wezmę tamto co zrobiłeś jako drugie tylko jakie naklejki wybrać żeby móc trochę zaokrąglić te litery żeby kanty nie były takie prostokątne?

Nie działałają mi vinyle ;c a najbardziej chodzi mi o ten drugi, nie jest napisane w ogóle ile trzeba naklejek a jak kliknę apply to i zasaveuje to nic się nie zmienia

Z zaokrąglonymi naklejkami trzeba się trochę więcej pobawić i pójdzie na to większa liczba naklejek, trzeba po prostu kombinować z rożnymi naklejkami nie da się tego ot tak wytłumaczyć.

A z tymi vinylami to może ty coś źle robisz jak coś to zerknij na instrukcję i rób wszystko krok po kroku tak jak jest tam napisane: http://www.mpcforum.pl/topic/1111463-240614-vinylhub-v14/

wagner.jpg

Opublikowano

Tylko nic się nie dzieje nwm czemu ale nawet ten vinyl nie ma autora ani ilości naklejek podanych

Zostaw like

Opublikowano

Tylko nic się nie dzieje nwm czemu ale nawet ten vinyl nie ma autora ani ilości naklejek podanych

Hmmm. nie wiem ja próbowałem sb przywrócić wczoraj moje malowanie na scirocco i weszło bez problemu.

wagner.jpg

Opublikowano

Jak podam ci passy do konta to zmienisz mi na to blood killer v2?

Zostaw like

Opublikowano

Jak podam ci passy do konta to zmienisz mi na to blood killer v2?

Daj pasy na priv ;)

wagner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...