Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xerath patch 4.12

Selfie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Korea i wszystko jasne.

Ogólnie dużo ludzi z pro sceny nie patrzy tylko na Koreańców, ale także co najdziwniejsze podgląda BoL'owców, i próbuje robić to samo co oni, tylko że bez wspomagaczy :).

Co za tym idzie będziemy coraz częściej widzieli Sandry / Xerathów / Wężuf itd.

A ludzie z SoloQ pewnie Faker, podobno zagrał nim i miał bardzo dobre staty.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM Powiedział co wiedzał :). Ludzi sobie po prostu dobrze go ograli po reworku a przy okazji pasuje bardzo do obecnej mety. A jak ktoś go spopularyzował to Shusei a nie żaden Faker :)

Opublikowano

Zagrałem sobie wczoraj jedną grę Xerathem i jest naprawdę dobry:) Poziom Gold. Staty miałem 10/4 a nie jestem nim najlepszy. Walisz combo E W Q i już typ nie ma pół hp:D

Żadnego buffa nie dostał jak pamiętam. Polecam nim grać;)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

@lunatyx

Proszę Cię.. jaką ma oglądalność Shushei a jaką OGN.

Xerath na EU i NA wziął się od KR i to jest prawda.

A z Koreańce lubią podglądać BoL'owców, np. na OGN te ulty xeratha, cały czas ciskają "r" nie ma przerwy żadnej.

QUhIR7.png

Opublikowano

A pomyślałeś o tym że pro gracze z eu grają czasami soloq? I wtedy mogą osobiście takiego Shusei z jego xerathem zobaczyć? No i oczywiście na ogn używają bola bo przecież wcale skośnoocy nie mają najlepszych mechanik świata :).

Opublikowano

Gdzie napisałem że gracze Korei używają BoL'a na OGN ? Czytanie ze zrozumieniem się kłania.

I jak już to Shushei nie jakiś Shusei.. Nawet nie znasz dokładnego nicku tej osoby, więc o czym my tu rozmawiamy ?

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...