Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komunikacja z kebabami

Reph3at

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak się z tymi ludźmi dogadać? przeniosłem konto zagrałem ze znajomym kilka normali i k***a jakieś "top su" i inne.. jak im do rozsądku przemówić? od razu mówię - większość turków nie zna angola a jak zna to napiszę "gtfo it's turk server" albo jakimś łamanym angolem.

Opublikowano

Nie gram/nie grałem na Tureckim serwerze ale jeśli to co piszesz to prawda to chyba czas zacząć uczyć się Tureckiego ;).

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

Musisz ich uszanować, bo to ich serwer, jeżeli chodzi o narodowość. :D

Jak się nie dogadasz po angielsku to trudno, w wyższych dywizjach myślę, że nie będzie problemów.

A podczas gry używaj pingów, to raczej każdy zna i rozumie o co chodzi..

Opublikowano

To normalne, że piszą po Turecku, bo to ich serwer.

Ja piszę po angielsku do nich, ale oni nie rozumieją.

Jeśli chcesz się tam przenosić to z góry nie polecam, chyba że wiesz że będziesz w diamencie.

giphy.gif ­

Opublikowano

Order pick :D Naucz się po turecku "zajmować linię" i już... Albo co preferujesz, może tyle Ci wystarczy, w co wątpię :p

Opublikowano

A ja przeniosłem maina z platyny bo ta gra i tak jest c*****a ;D takie boby tom grojo, ze placze jak suczka, gdy widze ich gre. Wygrany teamfight, pinguje dla bobow zeby robic barona, zaczeli, 2 sekundy i polecieli pushowac mida, barona nie wzielismy, wiezy tez nie a oni oczywiscie popadali. Gralem tam 2 rankedy i lose, same bobki. TOTALNIE NIE POLECAM, CHUUUUUUJOWY POZIOM - BOBY NIE UMIEJA ANGOLA.

Opublikowano

A ja przeniosłem maina z platyny bo ta gra i tak jest c*****a ;D takie boby tom grojo, ze placze jak suczka, gdy widze ich gre. Wygrany teamfight, pinguje dla bobow zeby robic barona, zaczeli, 2 sekundy i polecieli pushowac mida, barona nie wzielismy, wiezy tez nie a oni oczywiscie popadali. Gralem tam 2 rankedy i lose, same bobki. TOTALNIE NIE POLECAM, CHUUUUUUJOWY POZIOM - BOBY NIE UMIEJA ANGOLA.

Kolejny płacze. C*****y poziom itp, a nawet tam wyżej wyjść niż na EUNE nie potraficie. Powiem to każdemu, kto tak napisze, skoro poziom słaby wbij challangera ja Ci potem sponsoruje transfer na wybrany serwer. ELO

­azYIWDl.png

Opublikowano

Naucz się nazw poszczególnych linii, jeżeli jesteś wyżej to nie ma problemu, jeżeli niżej to najwyżej pójdziesz na inną pozycje. A Angielski na pewno znają coś typu ' invade, back, push ', do reszty wystarczają pingi.

Opublikowano

Ja piszę po angielsku do nich ,ale zrozumieją '' mid or feed ''

No i jeszcze nie mów top tylko '' solo ''.

W wyzszych dywizjach nie ma problemu. ( P3+ )

Opublikowano

haha, czekałem tylko na takie tematy

ja jebie, nazwa Turcja nie daje Ci k***a nic do myślenia ? weź może k***a zmien otoczenie albo najlepiej naucz się geografi i języków w danych grajach. jak grasz w bronze to tam gimbusy nie znają. ja w każdym meczu znajde język z turkami a gram tam ponad rok. narzekam? nie bo nie ma tam takich polaków.

nq

rbd2t1.png

Opublikowano

Ja nie mam tam problemu z komunikacja :) Nie flamią (pewnie to robią, ale piszą to wtedy po Turecku :D)

Opublikowano

pisz po angielsku albo naucz się ich języka innej opcji nie ma.

używaj ew. skrótów ang, go b coś takiego

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Musisz ich uszanować, bo to ich serwer, jeżeli chodzi o narodowość. :D

Jak się nie dogadasz po angielsku to trudno, w wyższych dywizjach myślę, że nie będzie problemów.

A podczas gry używaj pingów, to raczej każdy zna i rozumie o co chodzi..

x2

Opublikowano

Ode mnie mogę dodać, że warto się też zastanowić, czy naprawdę nie znają angielskiego, czy też po prostu nie chcą go używać, nie chce im się wysilać dla (według nich) jakiegoś tam randoma :P. W końcu to ich serwer, więc językiem "urzędowym" jest tam turecki, nie mają obowiązku pisać z Tobą po angielsku, a jeśli już to robią to jest to po prostu uprzejmość, ich dobra wola, lepszy dzień, lub pewnie (bo na pewno tacy też się znajdą) lubią rozmawiać za pomocą języków im obcych.

Opublikowano

MID BENDE MID MID MID

Ja pierdole, żałuje że tam przeniosłem maina. Zaczne chyba robić refki na powrót do EUNE.

Jednym słowem - porażka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...