Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA IV problem xd

Piczuch05

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo mam problem na początku gry kiedy gosciu pukal do drzwi a on jebal suke, nastepnie tego goscia zawowal tamten jakis przyjeb i kaze mu za nim isc(obeznani wiedza o co cho), tu sie zaczyna problem, gra sie nie offa, nie crashuje tylko wykurwia mnie gdzies w pizdu, respi mnie przed statkiem. Zajrzyłem na yt patrze wat czo jakis filmik byl po w/w sytuacji wyświetla się film i jedziemy lambo

Co nalezy zrobic zeby to poprawnie dzialalo ?

za rozwiazanie problemu bede dawal codziennie limita xD

Opublikowano

ile masz lat? 8?

@AntyWarn według mnie powinieneś to napisać w dziale GTA, tam są specjaliści od tych spraw.

Opublikowano

@Mike

Scena z początku i gdy zaczyna się ta muzyczka wywala mnie przed statek.

@1361622928-U485574.pngup2

Myślałem też nad tym moglibyście takowego poszukać ?

Bo tak ma być ... Tak się zaczyna ta misja. Na radarze masz miesjce gdzie masz jechać.

Opublikowano

XDXD

Wyjaśnij dlaczego nie wyświetla się ta scena jak zaczyna się nutka

Nie przypominam sobie żadnej sceny w lambo, może oglądałeś na YT GTA5? Ta misja dopże się zaczyna.

Opublikowano

Ok

Ta scena to intro

Po intro jedziemy samochodem do domu.

Mnie natomiast intro się nie wyświetla a następnie respi przy statku bez jakiegokolwiek pojazdu, bez żadnych info w dzienniku oraz na mapie, kompletnie nic.

a z tym lambo to dla beki bylo xD

Opublikowano

Pirat czy orginał?

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...