Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukujemy mapera.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[R]

[E]

[K]

[L]

[A]

[M]

[A]

Jako iz robimy reaktywacje mentis2.pl poszukujemy mapera ktory wykona ladne mapy dla naszego serwera. 

Oczekujemy : 

• Roznych map od m1 po dungeony itp. 

• Doswiadczenia w tym co robi. 

• Kultury

• Znajomosci komend

• Ortografie 

Oferujemy :

• Range w grze

• Zgrany team

• Projekt na dluzej 

• Duza liczbe graczy (reklama youtube)

• Forum IPB (licka)

• Dobry sponsor (True) Nie oszuka nas ani nic

• Range na forum 

• Range na ts3

@ Team

• MrLuzer (Technik itp)
  • Anzelm (Technik 2 zabezpieczenie clienta itp) - Technik deila.eu
  • UPS (SGM pilnowanie porzadku w grze,forum,tsie,pomyslodawca,prawa reka MrLuzera)

@ Kontakt :

• PW forum
  • GG 44567805

@ Wyjezdzam dzisiaj tzn sobota do niedzieli wieczorem wiec prosze o nie zamykanie tematu. Wszystkim na gg odpisze w poniedzialek dziekuje.

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

f5 teraz bo zaraz wyjezdzam przepraszam ale bede dopiero w poniedzialek. 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano
Anzelm (Technik 2 zabezpieczenie clienta itp) - Technik deila.eu

Bardzo dobry differ.

Polecam!

Wątpię, że bez wynagrodzenia ktoś będzie dla was pracował, ale powodzenia.

Wam się wydaje, że robienie map to przyjemność? Jeżeli tak to się mylicie.

24b5car.jpg

Opublikowano

Myślę, że @Mizune może coś tu zdziałać :)

Wątpie żeby Mizune chciał pracować z dziecmi w dodatku on tworzy własny projekt.

NIE POLECAM !!!

Serwer na dłużej? - Poprzednia odsłona stala jakieś 2 tygodnie i bugi były od początku

Zgrana ekipa? - Na ostatnim projekcie sami się przyznaliscie ze macie po 16 lat :) jak jesteście tak zgrani to dlaczego nikt nie naprawił bugów z 1 odsłony?

Duża liczba graczy? - wątpie zeby ludzie dali wam drugą szanse po tym co bylo na 1 odslonie czyli masa bugów 0 poprawy.

NIE POLECAM, TE DZIEWCZYNKI NIE DOJRZAŁY JESZCZE DO TWORZENIA PROJEKTU NA DEDYKU.

24267682304344824194.gif

Opublikowano

Wątpie żeby Mizune chciał pracować z dziecmi w dodatku on tworzy własny projekt.

NIE POLECAM !!!

Serwer na dłużej? - Poprzednia odsłona stala jakieś 2 tygodnie i bugi były od początku

Zgrana ekipa? - Na ostatnim projekcie sami się przyznaliscie ze macie po 16 lat :) jak jesteście tak zgrani to dlaczego nikt nie naprawił bugów z 1 odsłony?

Duża liczba graczy? - wątpie zeby ludzie dali wam drugą szanse po tym co bylo na 1 odslonie czyli masa bugów 0 poprawy.

NIE POLECAM, TE DZIEWCZYNKI NIE DOJRZAŁY JESZCZE DO TWORZENIA PROJEKTU NA DEDYKU.

Akurat w tym momencie chciałbym przypomnieć, że jeden z lepszych i pierwszych serwerów POLSKICH  stworzył 13-latek, więc wiek tak naprawdę ma gówno do gadania, bo większość techników nie ma 18. Jeszcze jeden przykład Ci podam, właściciel invorii Quarel moim zdaniem ma 14/15 lat (Niby 17, ale kto słyszał ten wie) a utrzymuje jeden z największych polskich serwerów.

Co do 2 tygodni też masz złe informacje, bo Mentis działał 2 miesiące i został wyłączony z powodu braku graczy, nie bugów.

@Mizune pracuje z osobami, które dadzą mu zlecenie i się wywiążą z ustalonej nagrody i tworzy swój projekt, ale dał przecież ogłoszenie, że oferuje grafikę & mapy, więc znowu posiadasz słabe informację.

@Mogę polecić, chociaż coś próbują i nie ukrywają się jak większość.

621031404210882313241.png

Opublikowano

Nie interesuję mnie zawarcie współpracy która będzie nagradzana rangą w grze, wręcz gardzę czymś takim.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Akurat w tym momencie chciałbym przypomnieć, że jeden z lepszych i pierwszych serwerów POLSKICH  stworzył 13-latek, więc wiek tak naprawdę ma gówno do gadania, bo większość techników nie ma 18. Jeszcze jeden przykład Ci podam, właściciel invorii Quarel moim zdaniem ma 14/15 lat (Niby 17, ale kto słyszał ten wie) a utrzymuje jeden z największych polskich serwerów.

Co do 2 tygodni też masz złe informacje, bo Mentis działał 2 miesiące i został wyłączony z powodu braku graczy, nie bugów.

@Mizune pracuje z osobami, które dadzą mu zlecenie i się wywiążą z ustalonej nagrody i tworzy swój projekt, ale dał przecież ogłoszenie, że oferuje grafikę & mapy, więc znowu posiadasz słabe informację.

@Mogę polecić, chociaż coś próbują i nie ukrywają się jak większość.

Invoria jeden z największych serverów haha zabawne za kilka miesięcy pewnie już jej nie będzie nie mają nawet 1 k graczy ale server największy.

Kolejny co lubi sie po wymądrzać na forum.

Opublikowano

Invoria jeden z największych serverów haha zabawne za kilka miesięcy pewnie już jej nie będzie nie mają nawet 1 k graczy ale server największy.

Kolejny co lubi sie po wymądrzać na forum.

Na tą chwilę nie ma lepszego Medium/Easy, i nie rozumiem gdzie się wymądrzam, ale ok.

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Polecam maść na ból dupy ;)...

Aaa mój mentis stał 2 tygodnie? Powodzenia, pewnie od siedzenia w tym metinie tak Ci się najebało w głowie, że straciłeś rachubę czasu bo ponad 2 miesiące to dla Ciebie 2 tygodnie pozdro piątka! Wyjdz na dwór ziomuś czasem.

Wątpisz, żeby ktoś dał nam 2 szansę.. No widzę Panie i Panowie mamy tutaj wróżbitę ,, dziewczynki '' , widzę także problem z odróżnieniem płci.. Stary serio jesteś jakiś przyjebany wez idz do psychiatry ;)).

A tak PS: ,, Nie dojrzały jeszcze do tworzenia projektu na dedyku '' .. Akurat w dziedzinie tworzenia projektu możesz mi possać, bo mam umiejętności 10 razy większe od Ciebie zapewne i znam się na tym co robię, był stabilny serwer bez większych bugów Ty pewnie nie wiesz co to - game ;))).

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy ;)...

Aaa mój mentis stał 2 tygodnie? Powodzenia, pewnie od siedzenia w tym metinie tak Ci się najebało w głowie, że straciłeś rachubę czasu bo ponad 2 miesiące to dla Ciebie 2 tygodnie pozdro piątka! Wyjdz na dwór ziomuś czasem.

Wątpisz, żeby ktoś dał nam 2 szansę.. No widzę Panie i Panowie mamy tutaj wróżbitę ,, dziewczynki '' , widzę także problem z odróżnieniem płci.. Stary serio jesteś jakiś przyjebany wez idz do psychiatry ;)).

A tak PS: ,, Nie dojrzały jeszcze do tworzenia projektu na dedyku '' .. Akurat w dziedzinie tworzenia projektu możesz mi possać, bo mam umiejętności 10 razy większe od Ciebie zapewne i znam się na tym co robię, był stabilny serwer bez większych bugów Ty pewnie nie wiesz co to - game ;))).

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że tekstami typu "Możesz mi possać" nie robisz nic innego jak potwierdzasz swoją niedojrzałość.

Po samej pisowni stwierdzam że jesteś idiotą, także współczuje graczom jeśli jacyś tam będą, reasumując nie polecam.

0VPaRnd.png

Opublikowano

NIE POLECAM !!!

Czlowieku jeblo ci sie w glowce? Nawet nie grales na mentisie ty tak do kazdego spinasz widac ze musisz miec niezle przezycia w domku. 2tygodnie haha serwer stal 2miesiace od marca do maja. Pieniadze od True zwielismy tylko za 1miesiac.  Ekipa zgrana znamy sie bardzo ale to bardzo dlugo. A co do liczby graczy po samym opisie na gg napisalo mi 20 osob kiedy start.  Nie dojrzelismy do dedyka ? Sam cos postaw wielki "gowno pomyslodawco"  Mentisa my wylaczylismy bo taka decyzje z True podjelismy. Wiec skoncz ze tak powiem pierdolic glupoty jak gowno wiesz a gadasz. Myslisz ze przez post dennego hejtera ktos sie zrazi ? To sie grubo mylisz. 

Nie interesuję mnie zawarcie współpracy która będzie nagradzana rangą w grze, wręcz gardzę czymś takim.

No teraz wyszlo ten wasz serwer bedzie czysto pod IS'a pet 50zl ? Widzac Mizune i Naida jest to mozliwe. 

Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę że tekstami typu "Możesz mi possać" nie robisz nic innego jak potwierdzasz swoją niedojrzałość.

Po samej pisowni stwierdzam że jesteś idiotą, także współczuje graczom jeśli jacyś tam będą, reasumując nie polecam.

Ty czasami o wiele gorzej piszesz. Idiota jestes ty. polecac to sobie mozesz Naida albo Naid ciebie :0 Do Naida nic nie mam ale gdyby nie Naid nadal gowno bys potrafil. Naid jest troche normalniejszy nie odpierdala takich cyrkow jak ty. Nauczyles sie od naida kilku funkcji i exportowania i juz jestes wielkim panem ? 

@ PS zaprzestan exportowac modele blizarda : ] Wkoncu dla ciebie sie zle to skonczy i mam taka szczera nadzieje pozdrawiam. 

@ Raptem 2dni mnie nie bylo a tu takie cyrki ludzie zazdroscicie ? 

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

PS: Ty nie jesteś panią domu żeby komuś coś polecać, ładnie proszę wyjdz na swój serwer gdzie znowu będzie 50online.

Opublikowano

PS: Ty nie jesteś panią domu żeby komuś coś polecać, ładnie proszę wyjdz na swój serwer gdzie znowu będzie 50online.

Co oznacza w tym przypadku "znowu"?

MPCforum to pierwszy mój serwer i to jest jego pierwsza odsłona więc nie bardzo rozumiem sens użycia tego słowa.

Uzasadnij jeśli potrafisz.

0VPaRnd.png

Opublikowano

Na tą chwilę nie ma lepszego Medium/Easy, i nie rozumiem gdzie się wymądrzam, ale ok.

hahha smiechłem mocno widzę chcesz zostać klownem działu Metin2... Invoria - serwer gdzie admin nic nie umie i za wszystko musi płacić Tenmnie , gdzie licznik jest x3 a Quarel gra 24/7 w MC i ma w dupie że od stycznia do lipca były tam sprzedawane na lewo itemy z*******y serwer pozazdrościć. Jeszcze powiedz mi o kogo ci chodziło "13 latek zrobił najlepszy serwer" to też ci powiem dlaczego tak nie jest.

@topic

Nie polecam bo Anzelem to idiota który już tyle razy mi groził że nie jestem wstanie tego policzyć a tak naprawdę gówno umie , ale radzę na niego uważać bo przecież  Deila stoi na jego autorskim silniku a my wszyscy mamy dziurawe : <

Opublikowano

hahha smiechłem mocno widzę chcesz zostać klownem działu Metin2... Invoria - serwer gdzie admin nic nie umie i za wszystko musi płacić Tenmnie , gdzie licznik jest x3 a Quarel gra 24/7 w MC i ma w dupie że od stycznia do lipca były tam sprzedawane na lewo itemy z*******y serwer pozazdrościć. Jeszcze powiedz mi o kogo ci chodziło "13 latek zrobił najlepszy serwer" to też ci powiem dlaczego tak nie jest.

@topic

Nie polecam bo Anzelem to idiota który już tyle razy mi groził że nie jestem wstanie tego policzyć a tak naprawdę gówno umie , ale radzę na niego uważać bo przecież  Deila stoi na jego autorskim silniku a my wszyscy mamy dziurawe : <

W pewnym stopniu masz rację, lecz swego czasu był to dobry serwer.

Nie zrobił najlepszy, tylko jeden z pierwszych (lepszych) stabilnych.

@Zachowanie administratorów pozostawia wiele do życzenia, dlatego wstrzymuję moje polecenie.

Opublikowano

f5

40117680099074104760.gif                                                 

Opublikowano

znaleziony cls.

40117680099074104760.gif                                                 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...