Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

broń snajperska

J@4kiop

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem która bron wybrać czy M98B czy M24. Mam dodatki mag.  stingray, viper, lufy precyzyjna, predator a kolby stabilizującą i taktyczna. Lunety używam DeadEye. Dziękuje za odpowiedzi.

Opublikowano

Nie wiem która bron wybrać czy M98B czy M24. Mam dodatki mag.  stingray, viper, lufy precyzyjna, predator a kolby stabilizującą i taktyczna. Lunety używam DeadEye. Dziękuje za odpowiedzi.

Na początek wybierz M24 jest to dobra broń dla początkujących, kiedy już opanujesz bulletdrop to możesz przerzucić się na M98.

Dodatki: lufa precka, mag viper, kolba stabilizująca luneta też na początek może być, później możesz pomyśleć o takiej z 2x powiększeniem np range ace.

Opublikowano

Na początek wybierz M24 jest to dobra broń dla początkujących, kiedy już opanujesz bulletdrop to możesz przerzucić się na M98.

Dodatki: lufa precka, mag viper, kolba stabilizująca luneta też na początek może być, później możesz pomyśleć o takiej z 2x powiększeniem np range ace.

Zgadzam się w 100 %. M24 jest idealna na początek :)

Opublikowano

bulletdropy mam juz ogarniete

No to jeżeli tak to już musisz wybrać pod siebie jeżeli lubisz dynamiczną agresywną gre to M24/L96A1/JNG a jak wolisz "mulić za kamieniem" to M95/M82 etc.

Opublikowano

No to jeżeli tak to już musisz wybrać pod siebie jeżeli lubisz dynamiczną agresywną gre to M24/L96A1/JNG a jak wolisz "mulić za kamieniem" to M95/M82 etc.

agresywnym tez lubię być. Mam lepszy pomysł kupie duble slota i wezmę obie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...