Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepszy z Evade

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest,można wygrać podając maila

I nie tylko  -.-  Jest pelno krakenow w necie.

Evadeee najlepsze, krakena mozna latwo znalezc, koszt 50 $ ( jesli dobrze pamietam, oczywiscie oryginal )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Evadeee, nie wiem czemu ezEvade lepsze.

EzVade jest najbardziej legit, ma najlepsze smooth ze wszystkich, bardziej wygląda jakby człowiek uniał, z tym że Ty dostajesz tylko 10% skillshotów z gry, jak nie mniej.

QUhIR7.png

Opublikowano

Testowałem tylko iVade i Evadeee. Oba właściwie są podobne, ale Evadeee zrzuca mniej klatek i nie obciąża tak PC. Evadeee chyba najlepsze, no ale koszty licencji :(

Opublikowano

Nie wiem jak skonfigurować ezVade żeby działało poprawnie. Podczas defualtowego confingu nie chce mi unikać np Q lux i Q Varusa. Mógłby ktoś podesłać swój config z folderu saves, o ile tak owy pliczek ten skrypt tworzy?

Opublikowano

Nie wiem jak skonfigurować ezVade żeby działało poprawnie. Podczas defualtowego confingu nie chce mi unikać np Q lux i Q Varusa. Mógłby ktoś podesłać swój config z folderu saves, o ile tak owy pliczek ten skrypt tworzy?

Wiem, że na Q Varusa jest bug podobno, że nie unika, nie wiem jak z Q Lux.

Opublikowano

Varusa Q też.. wystarczy dobry config i śmiga tak samo jak evadeee, tyle że ezvade ciśnie na smooth czyli lepiej, nie widać jakoś bardzo że ktoś jedzie na skrypcie.

Wygląda to bardzo naturalnie + dobrze dodguje wszystko.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...