Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 4 - Kod z wersji pudełkowej na steam.

Crell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko kupiłem gta 4 jakoś parę dni po premierze i moje pyt. brzmi tak. Czy da się ten klucz z wersji pudełkowej jakimś sposobem przypisać do konta steam ? Zależy mi na tym bo raz że już płytka porysowana a dwa że steam to przecież dużo większa wygoda. Z góry dzięki za odp. Będa like :)

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie można przypisać klucza z wersji pudełkowej do konta steam.

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Opublikowano

Nie ma szans, żebyś przepisał serial z wersji pudełkowanej na Steam. 

Możliwości takiej nie będzie na 1oo%, steam jest osobną platformą, która nie pozwala na ''przepisywanie'' seriali. Jeżeli chcesz GTA IV na steam to niestety bądź ''stety'' musisz zakupić grę na owej platformie.

Opublikowano

Z tego co słyszałem inne gry np Bioshock 2 da się przypisać również na steam. Ma ktoś jakieś naprawdę potwierdzone informacje ? Bo naczytałem się tego i jedni mówią że się da inni że nie i już sam nie wiem. Wypowiada się o tym gdzieś rockstar ?

Podobno da się przenośić gry z GFWL na steam tylko jak ? :(

Opublikowano

Jedyną możliwością przeniesienia GTA na Steam jest zakupienie klucza. Nie masz najmniejszych szans aby przenieść w inny sposób GTA

W Cd-Action dają zawszę płytkę z kluczem aktywacyjnym na steam :D

Jeżeli wypowiedziałem się w twoim temacie i masz do mnie jeszcze jakieś pytanie to daj lajka albo oznacz mnie @dudu98PL

Masz jakiś problem ? Potrzebujesz pomocy ? Pisz PW Postaram się Pomóc .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...