Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

medievalwars.pl

haha:D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Nikt nie pisał więc nastąpił powrót serwera :

medievalwars.pl

Zaraz pewnie przyjdzie pełno krytyki ale zawsze warto poinformować o serwerku ;)

Pozdrawiam 

Daj Like jeśli mam rację ;p 

Opublikowano

Na stronie głównej pisze że prawie 3 tys kont. A na pierwszym świecie gra niecałe 50.  :D  Długo serwer stoi? Bo chyba go pierwszy raz widzę i zastanawia mnie ta ilość kont, przez ile czasu się tyle nazbierało.  :)

Opublikowano

Na stronie głównej pisze że prawie 3 tys kont. A na pierwszym świecie gra niecałe 50.  :D  Długo serwer stoi? Bo chyba go pierwszy raz widzę i zastanawia mnie ta ilość kont, przez ile czasu się tyle nazbierało.  :)

już Ci tłumaczę ;) ten serwer już kiedyś był :) widzę że tylko restart jest zrobiony i jeden swiat skasowany ;)  bo pamiętam jak było przedtem ;d 

Opublikowano

już Ci tłumaczę ;) ten serwer już kiedyś był :) widzę że tylko restart jest zrobiony i jeden swiat skasowany ;)  bo pamiętam jak było przedtem ;d 

Dzięki za info. Tak trochę dziwnie jak zobaczyłem info o takiej ilości kont a tylko 47 graczy na 1 św.  :P

Opublikowano

Dzięki za info. Tak trochę dziwnie jak zobaczyłem info o takiej ilości kont a tylko 47 graczy na 1 św.  :P

sama się na początku  zszokowałam;d

Opublikowano

Nie ma jak powiedzieć o serwerze dopiero jak się rozbuduje :D (żałosne :))

+ brak nazw wiosek :) (kompleks mniejszości)

a nie mowilam ze bedą negatywne odpowiedzi .

po pierwsze dałam serwer aby inni o tym wiedzieli

po drugie gdybyś chciał wiedziec to na medievalwars sa jeszcze cordy podswietlane i można je wcisnąć :)

Opublikowano

Wiesz oczywiście (strzelam) że za brak nazw wiosek można, ba nawet powinno się dostać bana np. privatewars :), a co do dania linku nikt nie mówi że dałaś od tak, wiadomo że żeby więcej osób grało co nie zmienia faktu że dopiero po tym jak się trochę rozwinęłaś żeby nie być od razu przejętym :)

Opublikowano

Wiesz oczywiście (strzelam) że za brak nazw wiosek można, ba nawet powinno się dostać bana np. privatewars :), a co do dania linku nikt nie mówi że dałaś od tak, wiadomo że żeby więcej osób grało co nie zmienia faktu że dopiero po tym jak się trochę rozwinęłaś żeby nie być od razu przejętym :)

tak własnie mnie to wkurza na privatewars. nawet tych cordów nie ma jak atakować.  ;/ a admin ma tam w dupie :) a na medievalwars walczylam gdy zaczynałam z top 1 :) atakowal i stracilam wioske ale odzyskałam chcesz pokaze ci raporty :) a stronę dałam wtedy gdy miałam czas:) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer . trochę mało graczy. ale na ten moment nie ma niczego lepszego

Wardia.tk - Nowy Prywatny Serwer Plemion Zapraszam.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

dlaczego wczesniejszy serwer zostal zamkniety?

sama nie wiem dlaczego ale wrocil :) a serwer był i tak juz dobry rok przed zamknieciem :) szukam paru ludzi do plemienia ;) 

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...