Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ciemne kolory na pasku HP i Many

Xeeideex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio gdy grałem sobie w lola zauważyłem że z kolorami HP i Many jest coś nie tak bo były one inne a nie takie jak zawsze.Wie ktoś jak to naprawić?

Opublikowano

Może spróbuj z zaznaczoną opcją kolorów dla daltonistów w opcjach w grze. Wiem że zmienia to niektóre kolory, więc może o to Ci chodzi.

Opublikowano

W launcherze Lola masz w prawym górnym rogu trzecie od końca taką korbkę, to naciskasz i tam przycisk "napraw". Trochę zajmie skanowanie czasu.

Regulaminowa Sygnatura

Opublikowano

Napraw najpierw klient Lola, jeśli nie pomoże, to reinstall całej gry. Być może zwaliły się pliki lub Twoja grafika szwankuje. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Tak jak osoby powyżej napisały - zmiana kolorów, opcja "napraw", przeinstalowanie gry, zresetuj jeszcze komputer, czasem najłatwiejszy sposób może pomóc, komputer też musi czasem odpocząć :p

Jeżeli problem z grafiką występuje tylko w LOLu, to raczej jest to wina klienta. Jeżeli występują również inne problemy z grafiką to możliwe, iż jest to wina sterowników bądź directx albo karta graficzna jest zbyt zakurzona lub już "zmęczona", czyli psuje się :p

Opublikowano

Włącz i wyłącz animacje hud.

7 wypowiedzi i tylko jedna osoba zauważyła, że włączenie animacji przyciemnia paski hp i many

GZ dla tych "napraw clienta"

Kappa.png

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...