Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a takie jeszcze jedno pytanie kiedy można już używać free bol'a bo po aktualizacji ile się czeka ?

By bol działał ?

Pisze w programie:

oxgrkc.jpg

21

Opublikowano

Masz liste, http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/

top - ryze fun house

adc - sac reborn, free to , shadowvayne ( vayne ) , sac revamped

mid - większość skryptów hondy7, od pricenra edytowane

support - dienofail support series

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Chwilowo nie. ;)

A cracków na tym forum nie znajdziesz.

(nie mylić z enforce, bo to emulator serwera!)

Czyli wrzucenie przerobionych skryptów oszukujących auth jest zabronione, ale enforce, który pozwalał na darmowego vipa + grze na 90% paid scriptów z fejk rejestrami jest legalny, bo tylko emulator? F**k logic.

Zresztą myślałem, że nie tyle cracki co ogólnie piractwo jest zabronione na tym forum, a emulator czy nie, takie akcje jak enforcevip raczej podchodzą pod to.

@down

To nie kwestia interpretacji tylko widzimisię adminów.

Opublikowano

Czyli wrzucenie przerobionych skryptów oszukujących auth jest zabronione, ale enforce, który pozwalał na darmowego vipa + grze na 90% paid scriptów z fejk rejestrami jest legalny, bo tylko emulator? F**k logic.

Zresztą myślałem, że nie tyle cracki co ogólnie piractwo jest zabronione na tym forum, a emulator czy nie, takie akcje jak enforcevip raczej podchodzą pod to.

Można to różnie interpretować, jak kto chcę. Jedyna tego typu rzecz, która jest dopuszczalna to enforce.

(Na dzień dzisiejszy. :D)

Opublikowano

Dajcie mi prosze normalny link niewiem co to jest za tamten link ale nieogarniam prosze dajcie mi link do najlepszych skryptów na TOP MID BOT plissssssssssss

Opublikowano

@down

To nie kwestia interpretacji tylko widzimisię adminów.

A ile czekania bylo az zezwolenie Zarax dostanie  ^_^

Można to różnie interpretować, jak kto chcę. Jedyna tego typu rzecz, która jest dopuszczalna to enforce.

(Na dzień dzisiejszy. :D)

Prawda? 

Odezwe sie na Pw, mam pytanie :)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...