Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak skutecznie trenować młodzików w szkółce ?

KaVoGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Moje pytanko jest proste. Jak skutecznie znaleźć i trenować młodzików ? Ponieważ skaut który ma po 5 gwazdek z Oceny i z Wprawy znalazł tylko 1 na 9 miesięcy dobrego zawodnika :(

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Najlepiej kierować się zawodnikami z FutHead. Piszę ci tam ile mają min. potencjału itp.

Ale ze szkółki , nie z innych klubów

@1361622928-U485574.pngref ! :D

==================== |KAVOGAMING====================
.:.:.:. Jeżeli masz do mnie pytanie ,bądź chcesz mi na coś odpowiedzieć .:.:.:. 
.:.:.:. Wpisz @KaVoGaming ,a odpowiem Ci jak najszybciej potrafię! .:.:.:.  
==================== |KAVOGAMING====================

Opublikowano

Najlepiej kierować się zawodnikami z FutHead. Piszę ci tam ile mają min. potencjału itp.

ty idioto xddddd

tzw. regeny i zawodnicy którzy tworzą się w miare postępu w karierze nie są uwzględnieni na futhead, to losowe zjawiska. ;3

btw. jak jakaś gwiazda się zestarzeje i odejdzie na emeryturę staraj się patrzyć do tego samego klubu na liście transferowej, w końcu na takiej samej pozycji z tego samego kraju pojawi się jego regen który będzie w przyszłości pro graczem albo nie.

Opublikowano

Ze szkółki najlepiej tak jak kolega wyżej pisał, szukać tych, którzy mają wysoki ogółem, potem, gdy możesz już ich zakontraktować do klubu seniorskiego, rób to i wypożyczaj do innych klubów, żeby grali, albo wstawiaj do swojego składu.

OIE6isU.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...