Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Bol studio i Pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich Użytkowników Forum Mam Problem Z Bol Studio Nie wiem Może to wina skryptów ale jak włanczam grę i bol'a to jak minimalizuję grę i włanczam to mi Wyskakuje Bug Splasz i musze resetować grę jak to wina skryptów niewiem może są jakieś stare skrypty to proszę napisać jak to wina skryptów to jak by można prosić o link do najnowszych skryptów ale odrazu do pobrania bo ja mam bol'a free więc prosze o linki do pobrania odrazu Z góry Dzięki

Opublikowano

hehe ale moron xD

Wszedłeś tu po to żeby właśnie to napisać? O zgrozo.

Co do tematu, spróbuj poszukać na ich forum, na pewno musi być jakiś temat związany z Twoim błędem.

Opublikowano

Free nie działa primo, drugie, skrypty outdated zazwyczaj wywalają bugsplaty.

Jaki to dokładnie bugsplat, z jakiej przyczyny? Masz jakieś mkjogo, jakieś konkrety?

tu jest lista http://www.mpcforum.pl/topic/1228525-bot-of-legends-status-bola-lista-najprzydatniejszych-skryptow-bol-ze-skryptami-vip-i-free-oraz-jak-wgrac-skrypty-sac/

tam sobie rozwijasz spoilery, wchodzisz w dany temat i jest download.

f1a327ea2f.png

Opublikowano

1. Masz Vip'a na bolu?

2. Możesz minimalizować lola jak nie włączyłeś Bol studio?

3. Masz tak dopiero od ostatniego patcha czy od kiedy? Może nowy skrypt wgrałeś?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...