Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie o Enforce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po pierwsze enforce na patchu 4.12 Ci nie zadziała.

Po drugie, co my jakieś wróżki jesteśmy, bo nie dość że mamy odgadnąć ID to jeszcze mamy hasło do niego odgadnąć? -.-

Opublikowano

pozatym do enforce się nie logujesz wogle, robi to za ciebie program.

Chyba raczej kod w Base64 wrzucony do Regedita :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Chyba raczej kod w Base64 wrzucony do Regedita :D

no fakt, aczkolwiek wiadomo o co chodzi, jak ktoś oglądał filmik to dodał to więc zaloguje mu się na dany reg automatycznie. oczywiście jak i o ile to zacznie znowu śmigać

Opublikowano

A po za tym, wietnamczycy grają jeszcze na wersji 4.11, więc logicznie póki co update do enforce nie wyjdzie. Niestety nie wiem kiedy u nich nadejdzie ten nowy patch.

Opublikowano

to co oni jebańcy są 3dni za nami (joke) a myślałem że to my zawsze opóźnieni 5lat za czarnymi.... i lata świetne za koreą a tu psikus

Opublikowano

A po za tym, wietnamczycy grają jeszcze na wersji 4.11, więc logicznie póki co update do enforce nie wyjdzie. Niestety nie wiem kiedy u nich nadejdzie ten nowy patch.

zaczynając od tego, że Wietnam nei ma swojego serwera.

to co oni jebańcy są 3dni za nami (joke) a myślałem że to my zawsze opóźnieni 5lat za czarnymi.... i lata świetne za koreą a tu psikus

polecam skończyć gimnazjum i dopiero wtedy zacząć dyskutować kto jest z czym do tyłu.

Opublikowano

Enforce już nie będzie nigdy działać załatwili nas admini z MPC i koledzy z leaku :P

Tak samo jak mówili dawniej, że do League of Legends już nie zrobią cheatów?  :ninja:

8372383248.png
Opublikowano

Ech szkoda ale dziękuje za pomoc każdy ma po lajku proszę o zamknięcie tematu.

Autor prosił o zamknięcie, a to oznacza, że już nie potrzebuje odpowiedzi!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...