Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witajcie ;p

prosze o pomoc jesli chcem zmienic ci (ktos na moim siedzi -.- ) to w to pierwsze pole wpisuje nowy wygenerowany cid a w drugi byle jakie imie (krzaczoki skopiowane obok ) i nie wyskakuje ze zmieniono .... ten zielony ptaszek na srodku.... wczoraj tez cida musialem zmienic i bylo dobrze o co chodzi pomocy. czy trzeba podac imie ktore bylo przy rejestracji ?? ew. jak je zmienic Oo

Opublikowano

witajcie ;p

prosze o pomoc jesli chcem zmienic ci (ktos na moim siedzi -.- ) to w to pierwsze pole wpisuje nowy wygenerowany cid a w drugi byle jakie imie (krzaczoki skopiowane obok ) i nie wyskakuje ze zmieniono .... ten zielony ptaszek na srodku.... wczoraj tez cida musialem zmienic i bylo dobrze o co chodzi pomocy. czy trzeba podac imie ktore bylo przy rejestracji ?? ew. jak je zmienic Oo

Czekaj czekaj, czyli po zmianie cidu nadal nie wbijasz?

Opublikowano

Dlatego by nie mieć problemów bierze się cidy z cid generatora które są daleko daleko na liście ;d

wczoraj tez cida musialem zmienic i bylo dobrze o co chodzi pomocy

Hmmm czyli zmieniłeś cida i nadal wbić nie możesz? No to masz ciekawie bo cida można tylko raz zmienić niestety B)

Opublikowano

Oo a moze jest jakas inna metoda

dla mnie to nic dopiero zaczalem grac mam 12 lvl tylko czy jakos w nocy jak sie wyloguje ten koles to moge przerzucic kase?? szkoda mi 4kk uzbieranych na ongach ;p