Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Z Serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ! Jest takie coś że gram na serwerze i nagle wywala i pojawia się powód : ,, internal exception: io.netty.handler.timeout.readTimeoutexception " 

Da się to jakoś naprawić ?

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Sorki że walnołem posta pod postem ale no zapomniałem ;c

wiesz co ? Wbij w ten link : www.youtube.com/user/MrDjCitrox/videos  daj suba i roześlij znajomym ;_0

Opublikowano

Moge powiedzieć że gram spokojnie a tu wywala zwyczajne użycie procka gdy nikogo nie ma jest to 8/10% a jak ktos gra to 15% a jak tak wywali to jest 0/1% i jak ktoś się chcę połączyć cały czas pisze ,, logging " 

Opublikowano

Jakiej wersji bukkita używasz, może masz jakiegoś snapshota który ma coś popsute z połączeniami? Wpisz w googlu wersję silnika i błąd, może coś znajdziesz na redicie albo bukkicie :)

Opublikowano

Siemka posiadam : CraftBukkit on Bukkit 1.7.2-R0.3-SNAPSHOT

To wgram  : CraftBukkit on Bukkit 1.7.2-R0.3

z Tąd : https://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/view/02463_1.7.2-R0.3/

Lecz Lipa Nie Da Się Wgrać Silnik Na pukawke chyba że oni go mają . ale oni go nie maja! ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...