-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Runeyylo
Runeyylo
Witam ,mam problem typu ,,kupiłem nową kartę ,a w grach mam tyle samo fps'ów co przed jej kupnem ,wtedy miałem tyle na samym procku amd A8 5600K 2X 3,6 GHz HD GRAPHIC,,
Czyli w skrócie gram ciągle w lol'a wcześniej grałem bez karty na samym procku ,bo jest zrenderowany i ma wgraną grafikę wtedy miałem tak od 30 do 50 fps'ów w lol'u w cs'ie przy nagrywaniu frapsem oko 10 teraz to samo z tym ,że mam karte graficzną ASUS GT 640 2GB sterowniki poinstalowane itp i dalej nie widzę efektów na karcie producenta piszę ,że na tej karcie mogę mieć rozdzielczość 2560x1400m a mam dalej 1440x960.
Próbowałem podkręcać kartę programem MSI afterburner standardowo była w tym progranie ustawiona na 40% swojej mocy podkręcałem po 5% gdy doszedłem do 60%+ zaczeła mi się pieprzyć grafika i stery przestały działać czy to może być wina zasilacza może być zasłaby na to ?
Zasilacz normalny 500W firmowy utrzymuje 2 małe wiatraczki + większy wiatrak na karcie graficznej.
Prosze o pomoc mój system operacyjny to windows 7.
(!Chce wycisnąć z niej to na co zasługuje)
One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.