Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak się zapatrujecie na tegoroczny Tomorrowland?

likus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedzie może ktoś? Będziecie oglądać live na youtube jak wrażenia po zeszłorocznym ? Jeszcze 7 godz i startuje :)

149641405684753759199.png

334qlo8.jpg
Opublikowano

Jak dobiję do 18 zarobię i musze pojechać ;D

Ale nie odpowiadaja mi takie rzeczy jak np. Church of love z zakonnicami w skapych ubraniach -_- ale tam chodzic nie trzeba c'nie? :D

Inna sprawa,ze 60% osob na festiwalu to 20 letnie gnojki ktore nie maja mozgu i jada tam aby "sleep eat rave repeat" najeb sie, upij, poimptrezuj... Ech

Ale i tak musi byc ekstra :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Czy to nie tylko ja tylko mam takie dziwne wrażenie jakby poziom live Tommorowland z roku na rok spada. Puszczają każdego po 10 minut, co chwile reklamy, jakieś wstawki, zmiany scen... Po co taki live robić?

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Opublikowano

Czy to nie tylko ja tylko mam takie dziwne wrażenie jakby poziom live Tommorowland z roku na rok spada. Puszczają każdego po 10 minut, co chwile reklamy, jakieś wstawki, zmiany scen... Po co taki live robić?

masz sporo racji w zeszłym roku było zdecydowanie lepiej zorganizowane i lepsze wykonanie ale dopiero 2 dni były 

334qlo8.jpg
Opublikowano

mój kolega ma zamiar jechać z koleżanka(która była na poprzedniej edycji)  i ona mówiła że to jest megaaa zarąbiste :) :)  nwm jakbym miał pieniądze to bym pojechał :) a tak to live yt :D

Opublikowano

hehe to jak większość live na yt co fakt to fakt tanie to nie jest ale warte z*******y festival a ten spadek formy jest niewielki a impreza i tak jest mega 

334qlo8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...