Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Błąd przy odinstalowaniu ;(

krzg09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu pzejde do rzeczy. Po ostatniej aktualizacji (4.12) lol nie chcial mi sie juz uruchomic. Oczywiscie poprzedniego dnia bylo wszystko ok. Myslalem, ze pomoze reinstal league of legends alez jak by inaczej, nie pomoglo. Jak usunalem go drugi raz to pomyslalem zeby przywrocic system. No i wlasnie od tego sie zaczelo. Od tamtej pory nie moge odinstalowac league of legends poniewaz wyskakuje mi błąd: wystąpił błąd ( -5005 0x80070002) podczas uruchomiania Instalatora

Sprawdź, czy wcześniejsze procesy instalacji zostały zakończone oraz czy zostały zamknięte inne aplikacje. Jeśli nie można usunąć błędum skontaktuj się ze sprzedawcą. <----- wszystko co tam bylo napisane sprawdzalem no i nic. Wszystko bylo wyłączone i wg. Przywrocic systemu teraz tez nie moge poniewaz rowniez wyskakuje mi błąd raczej przez to ale nwm. Z góry mówie ze CCleaner tez nie usuna. Wszystkie pliki lola sa usuniete z komputera a w (Odinstaluj i zmień programy) nadal on jest. Moj system operacyjny to Windows 7 z góry dzieki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...